torsdag 11 februari 2010

.Srappingkväll eller inte?!

Ska snart iväg och scrappa lite, men mannen min visste inte när han skulle komma hem, så vi får väl se hur kvällen blir. Vem vet, jag kanske inte hinner iväg trots allt. Jag hoppas dock att jag kan få komma iväg en stund, jag känner att jag behöver det. Tålamodet är inte på topp idag och det behöver det vara med en treåring i huset kan jag lova. Han är en liten parvel den där killen, men oj vilken liten cooling. Han har svar på tal på allt och vilka kommentarer. Jag blir ofta full i skratt åt honom, min lilla prins. Tänk, han ska snart börja på stora avdelningen på dagis, då är man stor. Jag hoppas att jag får svar på om lillkillen har fått plats på dagis snart och i så fall, vilket. Jag hoppas verkligen att han får börja på samma avdelning som N går på nu, där är det bra!

På tal om ngt helt annat så stod jag och tittade på våran syrenhäck idag och vad ser jag då, jo, fullt med knoppar. Våren kanske inte är så långt borta ändå =)

Trevlig kväll på er!
Kramar

2 kommentarer:

Sofia sa...

Åh vad jag hoppas för din skull att du kom iväg ikväll! Man behöver det verkligen, speciellt vi mammor som ofta har mycket tid med barnen. Papporna behöver det väl med, men å andra sidan kan de behöva lite mer tid att ta igen med sina barn...

Kram!

elin - Ett hus till oss sa...

Hoppas ni får som ni vill med dagiset!

Vad härligt med tydliga vårtecken, jag vill ha vår NU!

Jag tänka tipsa dig om att du kan vinna hemligt klädpaket från Lipfish hos mig nu, så söta kläder!

Jag önskar dig en fin kväll! Kram Elin!