onsdag 3 februari 2010

.Ett års fotografering

Har varit och tagit kort på lillkillen idag och det var ju en prövning må jag säga. Inte att ta kort på L, det gick hur bra som helst, men att ha med sig N var värre. Han satte sig på tvären hela tiden och skulle bara springa omkring och vägrade vara med på kort. Nu var det ju framför allt L som vi skulle ta kort på, men några syskonkort ville vi ju ha, men, men. Jag tror att vi åtminstone fick till ngt kort på båda killarna som blev bra. Nej, treåringar är ibland lite småjobbiga att ha med, speciellt när dem sätter sig på tvären =)
Det ska bli skoj att se hur korten blev, tog många olika kort. L med badanka, med röd gitarr, med barbapappa, bredvid en stor och fin trälåda, på en trälåda, på en bil, bredvid en annan bil, med röda äpplen bredvid sig, med röda och gröna äpplen bredvid sig etc. Som sagt många olika bilder blev det. Hm, blir det för många bra kommer det bli svårt att välja. Det är bara att vänta och se!

Har ni tagit kort på era barn, i så fall när?
Nej, nu ska jag snart gå upp med lillprinsen och lägga honom och sedan ska jag försöka få stora killen i säng och det lär bli värre.
Ha en fortsatt trevlig kväll
Kramar

Inga kommentarer: