onsdag 10 februari 2010

.Ett-års kontroll

Har idag varit på ett-års kontroll med lillkillen och det gick bara bra. Vi fick träffa en barnläkare ang hans luftvägsbekymmer och kommer nu att bli kallade regelbundet till barnkliniken i Hallsberg. Känns bra! Det är skönt att ha regelbunden kontakt med ngn och även få recept och mediciner så vi har hemma om det behövs. När han blir lite äldre kommer dem att göra en ordentlig undersökning för att se vad han är allergisk emot och hur svår astma han egentligen har. Hon trodde nog att mycket kommer att bli bra när han blir lite äldre och hans luftvägar har växt klart.
Han hade växt en del, var flera cm längre än storebror var vid den här åldern så jag tror att han kommer att bli längst av grabbarna, men vi får väl se. Han fick även sina ett-års sprutor och det var inte populärt. Oj vad ledsen han blev, men sedan var han bra trött oxå. Han somnade på vägen hem och det är inte särskilt långt hem. Det var bara att bära upp honom i sängen och nu sover han gott! Hoppas han sover länge nu, han behöver det.
Vi har oxå hunnit med en sväng på rim och ramsor och som vanligt tyckte L att det var skoj, speciellt när "sagotanten" berättade om dem tre bockarna Bruse. Oj vad han tittade och skrattade. Det är populärt. Framåt slutet brukar dem blåsa såpbubblor och det är oxå väldigt populärt bland barnen. Dem sitter som små ljus allihopa och tittar och försöker fånga. Så gulligt!

Nej, nu är min lunch klar, så jag ska väl sätta mig och äta lite innan maten kallnar.
På återseende!

Kramar

2 kommentarer:

Diana sa...

Har en till tävling på bloggen som nog skulle passa dig! =) Kika gärna in! Kram kram

Elin - Ett hus till oss sa...

Vi har också varit på ettårskontroll idag :)

Visst är det hemskt att se när de får otäcka sprutorna, men man får tänka att det är för att de skall hålla sig friska :)

Jag önskar dig en fin kväll!