söndag 28 februari 2010

.Jag tävlar



”Jag tävlar om ett Presentkort på 600 kr hos Hemmating hos Carolina
– var med och tävla du också!”



.Din trofasta kärlek

Din trofasta kärlek
>
Din trofasta kärlek
Aldrig oss lämnar
Din barmhärtighet
Den kan aldrig ta slut
Den är ny varje morgon
Ny varje morgon
Stor är din trofasthet min Gud
Stor är din trofasthet

Tänk vilken underbar kärlek som aldrig tar slut oavsett vad vi gör eller vad som händer. Det är fantastiskt! Tänk att varje dag få tal del av Hans barmhärtighet oavsett vem vi är eller vilken bakgrund vi har.




.Söndag -en vilodag!?

Ja söndagen är väl den dagen i veckan då man inte ska göra så mycket, men det är inte så ofta som det är så. Visst idag har vi inte så mycket inbokat, men i alla fall. Mannen är i kyrkan och sjunger, hade gärna velat föja med, men jag tycker fortfarande att det är jobbigt att vara där själv med alla killar. Måste ta tag i mig själv snart och ta mig i kragen och gå till kyrkan även om jag får vara själv med killarna. Dessutom så vill jag gärna höra mannen min sjunga, så nästa gång kanske. Överhuvudtaget så önskar jag att jag vore bättre på att leva nära Gud och att jag kunde bygga upp min relation till honom ännu mer. Det är ju inte så svårt, men det gäller att kliva ur båten först.
Ikväll har jag bokat ett pass med core som jag ska på. Har aldrig tränat det förut och det sägs ju vara bra jobbigt, så vi får se hur det går. Ska bli skönt att få komma iväg och träna lite igen, måste skärpa mig med träningen. Visst, snart börjar jag ju att jobba oxå och då blir det ju inte lättare direkt.

Nej, nu ska jag sätta mig och börja läsa en av böckerna som jag köpte på bokrean. Skoj ,skoj!
Jag hoppas ni får en fortsatt trevlig söndag!
Kramar

.Badhus, Factory och Melodifestivalen

Ja så kan man med bara några ord beskriva gårdagen. Vi hade bestämt med min syster och hennes tre barn att vi skulle åka till badhuset, så det gjorde vi. Klockan elva var vi i Vingåker och framme vid badhuset. Jättemysigt! L plaskade och skrattade, tyckte det var så skönt. N hade oxå superkul och ville bara åka vattenrutschkana hela tiden. Han ville inte åka själv, men med mig och mannen gick det bra. Kul att han vågar lite nu. Skulle vi åka regelbundet tror jag att det skulle släppa mer och mer. Tyvärr så stängde dem badhuset mycket tidigare än vad vi trodde, så efter bara två timmar fick vi gå och göra oss i ordning för att åka hem igen. Jag tycker nog att det var lagom länge med tanke på barnen, så för oss gjorde det ingenting.
När vi var klara så åkte vi till Factory eftersom vi ändå hade vägarna åt det hållet. Det skulle vi nog inte ha gjort för det blev bra dyrt! =) Dem hade rabatt på alla jeans, tag tre betala för två, så då passade vi ju på. Mannen hittade ett par jeans och jag hittade två par. Tre par jeans för 1000 kr, väldigt bra pris! Jag hittade även en del kläder till barnen; varsin polarn tröja till killarna, ett par polarn jeans till minsta grabben samt ett par jättefina vår skor från Vincent skor till N. Är så nöjd med allt!
Därefter skulle jag hoppa in en snabbis på Ittala Outlet för att kolla om jag hittade några ljusstakar som vi ville ha till ett av rummen. Ja, vad händer då, jo jag hittar en massa andra saker, så det blev visst inte så billigt där heller. Vi har höganäs servis till vardags och då sålde dem ut en av färgerna som vi har för 50% eller mer, så då passade vi på att köpa saker som vi inte har, som tex såskanna, uppläggnings fat och salladsskål. Som sagt ,det kostade, men vi sparade mycket pengar ändå.

När vi kom hem var klockan mycket och vi hade inte ens ätit mat, så då slängde vi ihop lite middag, köttbullar med spaghetti och gräddsås. Det gick hem hos alla kan jag lova och det sa bara slurp på tallrikarna. Efter maten satte jag mig med killarna och myste i soffan med filmen Ice Age. Hjälp vad den var rolig, vill se dem andra två med.
Klockan åtta bänkade vi oss framför tv:n igen och tittade på melodifestivalen och igår tyckte jag nog att det fanns många bra låtar med, men bäst var ju ändå helt klart Anna Bergendahl. Hon var grymt bra och jag hoppas nästan att hon tar hem alltihopa, men vi får väl se. Kom på igår att när finalen är så är jag hemma hos mina kära vän i Oslo, så jag får väl titta där. Ja, om mindre än två veckor ska jag till Oslo och det ser jag verkligen framemot! =) Det ska bli såååå kul att få ses igen och jag ser framemot en toppen helg där.
Hoppas att ni hade en trevlig lördag!

Kramar

fredag 26 februari 2010

.Dax för tävling igen


”Jag tävlar om ett Presentkort på 500 kr hos Familjesmycken hos Carolina – var med och tävla du också!”

.Morgonstund har guld i mun

Ja ngn sovmorgon har det inte blivit idag. Mina små raringar vaknade runt klockan 06:00, så då var det bara att se till att vara pigg. Dem låg i vår säng tills kl blev halvsju och sedan fick dem gå upp och leka på N´s rum tills kl blev sju då jag gick upp med dem. Tänk om dem kunde sova lite längre på morgnarna, men inte då! Ja så är det att ha småbarn. Det kan vara jobbigt ibland och jag känner mig trött och sliten vissa morgnar, men samtidigt är det ju bara så mysigt att vara hemma med mina killar och jag njuter av den tiden. Tyvärr går den ju alldeles för fort!

Idag kommer min kära syster och hennes tre tjejer hit på förmiddagen. Trevligt! Ska försöka hitta på ngt bra att äta och sedan går vi nog ut en stund till pulkabacken på fm. Bra med lite luft och idag är det ju tom plusgrader efter så många veckor med minusgrader, så då måste man ju passa på att vara ute och njuta. Härligt! Tänk om det kunde bli lite varmare nu så man kan få se framemot våren. Det vore ju inte så fel!

Önskar er alla en fortsatt trevlig dag och en skön helg! Ikväll blir det fredagsmys!
Förresten, jag har nu klarat mig över tre veckor utan snacks och godis. Det ni, jag är stolt över mig själv. Jag som har så dålig karaktär, men det går faktiskt bättre än vad jag trodde. Kul!

På återseende!

.Rockstjärna =)

Dagens outfit på lillkillen är en cool body med elgitarr ifrån Ellos samt svarta velourbyxor från Lindex. Sicken cooling! Vem vet, blivande rockstjärna kanske!


Min lilla prins! Du är så go!

Jag älskar dig!

Kramar

torsdag 25 februari 2010

.Torsdag = städdag

Torsdagar innebär städdagar. Jag försöker att alltid städa på torsdagar, eller åtminstone se till att det är färdigstädat då. Det är inte så värst skoj, men hur många tycker det =) Lite roligare blev det dock sen jag köpte den cerisa dammvippan, det blev helt plötsligt roligare att damma då. Så nu är det rent och snyggt överallt, bara golven kvar som ska skuras, men det får vi ta ikväll istället när barnen har lagt sig. Känns bra att ha fått snyggt tills helgen!

Nej, ska gå och ta bort lillkillen ifrån pottan och sedan funderar jag på om jag ska ta och spela lite Wii, sports active. Bra träning hemma framför tv:n, inte alls dumt!

På återseende!
Kramar

.Bokrean är igång

Yes, nu är bokrean igång igen och det är såååå kul. Jag skulle kunna köpa hur mycket böcker som helst, men någon måtta får det vara. Var i alla fall på maxi idag för att handla hem lite mat och så till helgen och då passade jag även på att köpa lite böcker till mina två små killar, eller det blev nog bara till treåringen. Jag hittade även en mysig kokbok med bara kycklingrätter, samt en biografi om en mamma som förlorade sina anhöriga i tsunamin i Thailand - "När livet stannar" av Malin Sävstam. Den verkar vara en grymt bra bok! Till N köpte jag bla två böcker om Mamma mu och en bok om Alfons Åberg samt några till böcker! Han blev väldigt glad över alla böcker, så det ska bli kul att få läsa ngn av dem ikväll.
Imorgon lär jag väl få hem böckerna jag förbeställde på Adlibris så då lär det bli läsa av. Kul! =)

Brukar ni handla mycket böcker på rean, i så fall vad för slags böcker?

Hoppas ni får en fortsatt trevlig torsdag!

Kramar

.Ny leksak

Har fått en ny leksak av min kära man oxå min chef i Nerikes Dental. Jag fick en röd Sony Ericson Satio. Gissa om jag blev glad! =) Har inte hunnit med att kolla igenom allting ännu, men jag är verkligen sååå nöjd med den och den tar suveränt bra kort. Känns kul med en ny mobil. Visserligen var det inget fel på den jag hade, men i alla fall.
När jag var yngre så hade jag bara Nokia telefoner och var nöjd med dem, men när jag träffade min man som vid den tidpunkten jobbade på Ericsson, så gick jag över till att köpa Sony Ericson och har sedan dess bara haft det. Jag skulle i nuläget inte kunna tänka mig en annan telefon, men det är väl en vanesak =)
Kramar

onsdag 24 februari 2010

.Renovering av hallen

Nej, vi ska inte renovera hallen nu, men jag skulle vilja göra om hela hallen. Trivs inte med hur vi har det nu. Vi har furu i trappen upp, både i trappen, men även som panel en bit upp på väggen. Den vill jag måla vit, skulle bli så snyggt! =)
Sedan vill jag tapetsera i ngn ljus färg, men den högsta väggen vill jag ha i en snygg fondtapet. Sedan har jag tittat ut en snygg väggdekor/väggtext som jag vill ha nere i hallen, samt nya hallmöbler. Vill även lägga in värmegolv och klinkers i en snygg grå nyans. Ja, det finns alltid saker man vill ändra på när man bor i hus, men vi får ta en sak i taget. Jag skulle gärna måla om trappen själv, men lycka till med två barn. Hur löser man det, samt att vi bor på övervåningen och måste då gå upp flera gånger om dagen. Nej, det bästa vore om vi kunde åka bort en helg jag och barnen och mannen då fixar allt eller om vi alla åker bort och vi lejer bort alltihopa. Ja, jag får fundera ett tag till. Just nu har vi varken pengar eller tid, så jag får helt enkelt fortsätta att drömma ett tag till. En vacker dag kanske drömmen slår in =)

Ska nu gå och göra lilleman i ordning för natten. Ska sedan förbereda middagen för mannen och mig. Blev sugen på räkor, så det får bli tigerräkor med chili och vitlök, samt vitlöksbröd. Mums! Det är verkligen en av mina favoriter. Funderar på att ta ett glas vitt vin till oxå fast det bara är onsdag. Lite mitt i veckan mys skadar ju aldrig. Ser framemot en myskväll med mannen utan datorer eller telefoner som vi annars sitter med hela kvällarna.

Kram på er!

.Drömmar om Thailand

Satt igår och drömde mig bort till Thailand. Jag vill verkligen åka dit med hela familjen och vara borta några veckor. Har velat det ett tag nu, men det kostar ju lite så det är ju inte bara att åka. Dessutom tycker jag att barnen har varit för små, men om ett år eller två skulle dem ju vara i perfekt ålder tycker jag. Jag får försöka sätta undan lite varje månad nu när jag börjar jobba. Det är lite lättare då än när man bara går hemma.
Jag hittade många fina villor och hus som man kan hyra, men frågan är vilket som vore bäst, hyra ett hus eller bo på hotell?! Fördelen med hotell är väl att frukosten oftast ingår och att man slipper städningen. Fördelen med eget hus är att man är mer fri och har större ytor att vara på samt kanske egen pool. Ja, jag vet inte vilket som vore bäst!

Har ni varit i Thailand? Hur bodde ni då? Vart åkte ni? Hur länge var ni borta?

Jag älskar att resa och skulle vilja åka utomlands åtminstone en gång per år, men det är ju inte det lättaste med barn. Visst, när jag börjar jobba så kommer ju ekonomin att ändras ordentligt och då positivt =) Känns skönt! Visst, man blir inte lyckligare av pengar, men det gör skillnad!

Nej, det blir till att fortsätta drömma åtminstone i ngt år till, men det är det värt.

Carpe diem, lev i nuet och dröm vidare!

Kramar

.Rim och ramsor och öppna förskolan med lunch

Idag på förmiddagen har vi haft fullt upp. N fick vara ledig ifrån dagis idag och istället följa med mig och L till biblioteket och gå på rim och ramsor. Han tyckte det var superkul! Jag gick där med honom när han var liten, så flera av sångerna och ramsorna kände han igen. Det var även en liten dockteater om Max och pottan, samt Max och blöjan. Väldigt kul för barnen! N fick även med sig en bok hem:



Alla barn som har fyllt tre år får en bok ifrån biblioteket, så i år var det den boken som dem fick. Han blev väldigt glad och ville gärna lyssna på cd-skivan som var med, men det får bli senare under dagen.
Efter att ha sjungit och spelat ett tag gick vi vidare till kyrkan på öppna förskolan där det blev mer lek och bus och en massa sång. Vi käkade även lunch innan vi gick hem, stuvade makaroner och falukorv eller köttbullar. Barnen åt och tyckte det var väldigt gott!
Passade även på att lämna en kasse kläder i kyrkan. På lördag ska dem ha barnklädesförsäljning där och pengarna kommer att gå till ett barnhem i Rumänien. Kläderna som inte blir sålda kommer att skickas antingen till Rumänien eller till Ryssland, så det känns bra att ha gjort lite utrensning bland killarnas kläder. Förhoppningsvis blir lite sålt och om inte kommer ju kläderna till användning för andra barn i andra länder. Bra initiativ tycker jag! Alltid kan man hitta ngt plagg. Sist vi hade barnklädesförsäljning så köpte jag en vårjacka till lillkillen för 30 kronor och det är ju helt ok pris.
På tal om kläder så hämtade jag ett paket på hemvägen som jag hade vunnit på Tradera. Det var en vinteroverall från didrikson till stora killen. Hans overall började vara för liten och vem vet hur länge vintern varar. Jag köpte en röd fin overall i stl 100 och den såg knappt använd ut. Känns bra! Kul när man kan göra klipp!

Ska nu gå och sätta på lite kaffe och sätta mig med en bok medan barnen är lugna. Lillkillen sover och stora killen slappar framför en film. Skönt!
Hoppas ni får en fortsatt trevlig mitt i veckan dag. Vilket väder vi har! Underbart! =)
Kramar

tisdag 23 februari 2010

.Fel napp

Det är så irriterande! Jag beställde nya nappar till lillkillen ifrån namnnappen för jag tyckte det vore bra med sådana nappar tills han börjar på dagis. Då kan åtminstone ingen ta fel på napp. Jag fick hem dem idag och dem var så fina, men när jag ska ge honom en av napparna så vägrar han att ta den. Han ville bara inte ha den, utan kastade bort den. Det visade sig då att alla hans nappar som han har hemma är symmetriska (platta) medan dem jag beställde var anatomiska. Nu har jag alltså tre nya nappar med hans namn, så fina, men han vill inte ha dem =)
Ja, vad gör man då! Antingen får jag försöka ge honom dem igen och hoppas på att han lär sig använda dem eller så får det bli till prydnad. Det känns inte så skoj att beställa hem tre nya, men vem vet, det kanske får bli så =) Komiskt var det i alla fall. Jag hade verkligen inte tänkt på vilka nappar han använder. Jag har köpt olika nappar hela tiden och han har aldrig vägrat använda några förrän nu. Lilla gubben, han vet vad han vill.

Nej, nu ska jag ta och gå in i tv-rummet och fixa med nya mattan som har kommit idag. Det kommer att bli så fint!
Ha en fortsatt härlig kväll!
Kramar

.Du är mitt allt

Satt och tittade lite idag på gamla lovsånger och hittade många sånger och texter som har betytt en hel del för mig och som jag tycker om att sjunga. En av dem är:

Du är mitt allt

Dra mig nära Dig Låt mig aldrig gå
Jag lägger ner allt för Dig
Du säger mig jag är Din vän
Du är mitt begär Du och endast Du
Ingen har en famn som Du
där jag kan vila trygg just nu
Hjälp mig hitta fram
För mig hem igen

Du är mitt allt
Du är vad jag behöver
Du är mitt allt
Låt mig få känna Dig




.Sicken aptit

Min treåring har precis ätit mat och har nu gått och lagt sig och kommer förhoppningsvis att somna och sova en stund. Blev bara lite chockad över hur mycket han fick i sig till lunch. Vi hade potatismos kvar sedan helgen och till det stekte jag korv. Han åt tre stora korvar och en hel hög med potatismos. Han är värre än mig =) Undrar vad det ska bli av honom =)
Själv fick det bli en matlåda ur frysen med makaroner och köttbullar, går ner det med!

Kram på er!

.Ont i magen?

Igår kväll så vaknade lillkillen ca en halvtimme efter att han somnat och skrek och skrek och skrek. Jättejobbigt! =( Inget hjälpte, men när jag stod vid sängen så blev han tyst åtminstone för en stund och sedan började det om igen. Vi har märkt att det ofta blir så dem kvällar som han har ätit mat och inte gröt. Vet inte om det beror på det eller vad det är, men jobbigt är det i alla fall. Jag ser hur han lider, skriker och spänner sig. Han drar upp benen och antagligen är det väl magknip. Lilla gubben! Jag vet inte vad man ska göra om man ska sluta ge mat på kvällen och bara ge gröt, eller hur man ska göra?
Ngn som har ngt förslag?

Vissa kvällar går det bra, men det beror lite på vad han har ätit för mat. Med stora grabben hade vi aldrig sådana bekymmer, men dem är ju olika, så det är ju inte så konstigt.

Ja det är inte lätt att stå bredvid och se sina barn ha ont. Då värker det i mammahjärtat kan jag lova!


.Hemmadag igen

Ja det ser ut som att vi får en till hemmadag idag, men den här gången ofrivillig =) Skulle ha fått besök av två goda vänner och deras barn, men pga väder och halka så kommer dem inte. Tråkigt! =( Hade sett framemot att träffa dem, men det blir fler gånger. Ja, så nu har jag inga planer för dagen och ingen bil så jag kan åka till öppna förskolan med killarna, så vi får helt enkelt hålla oss hemma idag igen. Det kommer att bli en låååång dag! Håller vädret i sig på eftermiddagen får jag ta på killarna och gå ut, det är ju bara 10 minus idag.

Ja, annars händer det väl inte så mycket spännande här ute på landet =) Började med en fotobok igår som jag tänkte försöka bli klar med idag. Den här gången är det en bok med foton från 2009. Jag har tänkt att göra en bok för varje år, lite kul att ha! Det svåraste är dock att välja ut vilka bilder man ska ha, speciellt när man har så många att välja mellan. Förra året beställde jag en från Önskefoto, men i år tänkte jag beställa ifrån My photobook, får se vilken som är bäst!
Hoppas ni får en underbar tisdag!

Kramar

måndag 22 februari 2010

.Nu har jag oxå fallit

Jag har ju hört så mycket gott om dem nya Ballerina så jag var tvungen att pröva jag med. Ja, jag kan bara hålla med dem flesta andra, dem är såååååå goda och speciellt när man doppar dem i mjölk! Mums! Jag vet, jag borde inte, men vem kan motstå dem när man ser dem! =)
Man bara älskar dem!






.Barnböcker


Den här veckan börjar bokrean och jag har hittat så många mysiga böcker som jag skulle vilja köpa till killarna:

Det här är historien om en liten kyckling, BAJS-PLUTTEN, som bajsade på toaletten. Alldeles själv, som de stora gör ... Och inte glömde han att spola heller!
Den här boken skulle passa perfekt till min stora grabb som inte vill bajsa på toaletten utan bara på pottan. Han kissar på toaletten, men vägrar bajsa, i alla fall hemma. Borta går det bra, men bara om det är kris.

Mamma mu bygger koja - N har ända sedan vi var på teater och såg Mamma mu, pratat en hel del om henne och jag tänkte då att det vore skoj att ha några böcker om henne.

Bu och Bä får besök - Vi har två böcker om Bu och Bä och N älskar dem och har tittat mycket i dem. Kan var kul med ytterligare en berättelse om dem.

N fick en bok om Sjörrövar Rakel från Mc Donalds för några månader sedan och tyckte väldigt bra om den boken. Såg att det fanns fler böcker om henne och tänkte det kunde vara kul. Han skulle nog tycka om den, han älskar riddare!

Dem här böckerna älskar jag. N har en om hösten och sedan den stora boken där pappa hare beskriver för barnharen hur mycket han älskar honom. Underbar bok som jag kan läsa för pojkarna om och om igen.

Boken nummer ett, som båda killarna skulle älska! N har haft en om traktorer, men han var lite liten när han fick den så den har gått sönder. Jag tror att han är mer lagom i ålder nu och som sagt, han skulle älska den!

Ja det finns många böcker som jag vill ha till killarna, men jag kan inte köpa alla. Får försöka välja ut dem bästa både till mig och killarna.

Läser ni mycket böcker för era barn? Vilka har dem som favoriter?

Kramar

.Riktigt tävlingshumör idag



Jag tävlar om en leklåda med valfritt motiv och namn från Ateljé Vidagård.
Delta hos Agnes du också!


.Jag tävlar igen

Jag är med och tävlar om chans att vinna ett jättefint namnhalsband

på en blogg som heter Melwinsmamma



Är med och tävlar om chans att vinna valfritt par skor ifrån Barnskospecialisten

.Vinterland

Hej mitt vinterland! Ja, jag tycker att det är bra mysigt med all snö och den här underbara vintern som vi har fått, även om jag ser framemot våren och dess fantastiskt prakt.
Tänk att våra barn får uppleva en riktig vinter och inte bara en massa snöblask. Jag kommer ihåg att vi hade många sådana här vintrar när jag var liten. Det var alltid mycket snö och vi var ute och åkte skridskor och skidor varje vinter. Jag älskade det!
Att vara ute på sjön och åka skidor och ha med sig varm choklad och limpmacka med prickig korv eller ost. Borra ett hål i isen och sitta och pimpla och sedan tända en brasa och grilla lite korv. Det är härligt! Vilken vinter!
Jag längtar tills barnen blir lite större så vi kan göra det tillsammans precis som när jag var liten.

Jag ute i snön

Mannen skottar

Vägen upp till postlådan. Mycket snö är det!

Översnöad gungställning!


.Blomsterprakt

Det är så vackert med blommor! Det får mig att längta ännu mer efter våren!
Snart är våren här och jag kommer att njuta ännu mer av våren i år än vad jag brukar.
Våren är för mig väldigt efterlängtad! =)

En vacker orkidé

En fin vårblomma som vi fick av E och A

Vacker gul vårblomma!


.Ny tävling



"Jag är med i utlottningen om ett egendesignat väggord
från Inneonline hos Tant Ulrika!"


.Matsedel v 8

Måndag: Köttbullar, potatis och sås

Tisdag: Korv med rotfrukter

Onsdag: Stekt torsk med äggsås och gröna ärter

Torsdag: Pannkaka

Fredag: Hemmagjord pizza

Lördag: Köttfärslimpa med oliver och fetaost, potatis, sås

Söndag: Kycklingwok med ris eller nudlar


Smaklig måltid!


.Vilken helg

Vilken helg vi har haft. Ett tag trodde jag nog att vi skulle bli insnöade, men det ordnade sig och efter mycket om och men så lyckades min underbara man att få bort all snö och det var ju inte lite inte. Jag tror nog inte att jag har sett så mycket snö någon gång, åtminstone inte sedan jag blev vuxen. Det måste vara rekord!
I lördags så såg jag inte så mycket av min man förrän det blev kväll. Han var ute mest hela dagen och försökte få bort all snö. När han var klar så tog det max en timme och sedan var det dags att gå ut igen och börja om. Ja, det var inte så kul för honom!
På kvällen fick vi matgäster, våra kära vänner E och A och deras lilla son kom över. Jag trodde först inte att dem skulle komma med tanke på vädret, men det gjorde dem och vi hade en trevlig kväll tillsammans. Tack E och A för en underbar kväll! Det är alltid lika trevligt att träffa dem och deras lilla son, vilket litet charmtroll! Han är underbar! =) N tycker väldigt mycket om honom och har tom döpt sin docka efter honom. Lilla sötnosen! Mamma, snart kommer lille A hit, han är söt! Ja, det är kul att han gillar honom så mycket och om några år kommer dem oxå kunna leka ihop. Det ser vi framemot!

Igår var vi ute på förmiddagen för att skotta undan all snö som hade kommit och sedan åkte vi till mina svärföräldrar och åt lite mat och fikade. Mysigt, mysigt! Som vanligt åt jag dock alldeles för mkt mat, men det brukar kunna bli så när vi är hos dem.
J junior fick vara kvar där och kommer att vara kvar tills imorgon eller på onsdag. Skönt! Det behöver både han och vi. Kul för honom att få vara hos sin farmor och farfar och få slippa alla småsyskon för ett tag. N blev lite avundsjuk för att han inte fick vara kvar, så jag sa att han får åka dit och sova en annan gång när det blir sommar. Det räckte för honom.
Ja, så har vår helg sett ut. Det har varit lite småtjafsigt emellan åt, men i det stora hela har det gått bra. Ibland undrar jag varför man som elvaåring tycker att det är så roligt att reta sina småsyskon. Är man så stor borde man inte göra det med tanke på ålderskillnaden, men vad vet jag.


Kramar