måndag 8 mars 2010

.Stress eller inte?!

Väntar på att mannen ska komma hem. Han har varit i Norrköping på utbildning och sedan åkte han därifrån direkt till akuten i Örebro. Han har haft problem med hjärtklappning och annat ett tag nu och ofta har han fått det i samband med stress, men nu kommer det titt som tätt oavsett stress eller inte. Han ringde sjukvårdsrådgivningen och dem tyckte att han skulle in på en gång. Jag hoppas verkligen att det inte visar sig vara ngt utan att det bara är stress eller så, men lite orolig blir man ju. Ja vi får hålla tummarna på det bästa!

Snart börjar Familjen Annorlunda och ikväll ska familjen från Älvdalen åka till samma hotell i Turkiet som jag och mannen var förra året i maj. Ska bli lite extra skoj att se då! =)
Har haft en mysig och lugn dag idag. Har mest legat och läst, kan inte slita mig från böckerna. Har snart läst ut andra boken i Twilightserien och den är sååå grymt bra, även om det är en ungdomsbok =)
Nej, nu ska jag slappa lite framför tv:n.

Hoppas ni får en grym och härlig kväll!
Kram

2 kommentarer:

jenny sa...

Åh usch läskigt, hoppas det inte är någon fara med mannen.

Skickar massa kramar o hoppas du har en fin kväll, kramar!

Vickie sa...

Otäckt det där. Hoppas att det gick bra och "bara" berodde på stress och inget annat. Lite obehagligt när hjärtproblem och annat ju går neråt i åldrarna. Hälsa Janne och sköt om er!! kramar i massor