tisdag 22 juni 2010

.Vilken kalasdag! =)

Vilken underbar dag vi har haft jag och killarna idag. Helt fantastisk! =)
Vi åkte hem till kompisen C och L vid tiotiden och tillbringade dagen hemma hos dem, så mysigt! Killarna bråkade lite i början och ville inte leka så mkt med varandra, men efter lunch gick det bättre och när det sedan äntligen var dags att åka hem så vill N vara kvar och leka. Så kan det vara! När man har som roligast så måste man hem =)
Killarna badade, hoppade studsmatta, lekte med bilarna, lekte i sandlådan, etc. L satt bra länge i poolen och badade, innan dess tog han sig ett dopp med bilen, ramlade baklänges ner i poolen, lite chockerande, men det gick bra. Vi bjöds på god lunch och L åt så det syntes ordentligt, fick ta och bada honom efteråt. Så går det när man ska äta utan hakklapp =)
Efter tvåtiden kom även en annan kompis med hennes två barn så då var det fullt hus. Kortfattat, en trevlig förmiddag och eftermiddag med goda vänner och mycket sol. Kan inte bli bättre!
Tack C för en trevlig dag! Alltid lika skoj att ses!
Nu ska jag gå och lägga stora killen, han är bra trött nu. Lillkillen sover redan sedan en halvtimme, det är jobbigt att vara ute hela dagen.
Ser framemot en lugn och skön kväll med min bok.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll!
Kramar


1 kommentar:

Therese sa...

Låter som en perfekt dag, att omge sig med vänner är aldrig fel! Kram <3