måndag 7 juni 2010

.Underbar dag med goda vänner

Igår hade vi en underbar dag hemma. Vi åt god mat, egengjord potatissallad med rostbiff (oxå den hemmagjord) och sallad. Mmm, inte helt fel inte! Det finns inget som går upp mot egengjord potatissallad.
På eftermiddagen tog vi en tur med caben in till Örebro för att hämta upp volvon som mannen lämnade där kvällen innan. Det var så varmt och skönt och verkligen perfekt väder för en tur med cab. Lillkillen njöt och satt och skrattade och var överlycklig. Killarna älskar verkligen när vi åker med den bilen.
När vi kom hem kom kompisen C och hennes son L över en stund. Jättetrevligt! Jag hade slängt ihop en kanongod rabarberpaj med vit choklad och mandel (receptet hittat på Cecces blogg) Till det åt vi vispad grädde. Oj vad gott det var! =)
Kan verkligen rekommendera pajen och jag kommer garanterat att laga det igen.


Några bilder från dagen:



L pussar pappa, så gulligt =)


L myser med pappa <3>



L äter glass!


N och kompisen L åker bil- snacka om fantasi =)


N och L sitter på trappen och äter kakor


N äter glass


N och bästa vännen mumsar glass!


Det är så kul att träffa C och L för killarna leker så bra ihop. Dem har riktigt kul tillsammans och det är aldrig någon som blir ledsen. Så skönt!
Tack C för en trevlig eftermiddag! Kul att ni kom! =)
Får snart besök av en kompis och hennes son. Vi har inte setts på evigheter känns det som, så det ska bli roligt! Vi ska käka lunch tillsammans nere på stan, får se vad vi kan hitta på.
Ha en underbar dag!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack själv. Alltid lika mysigt och rolgit att träffa er. Kramar!