lördag 26 december 2009

.Julen del 1

Japp, nu är julen snart slut och faktiskt så är jag riktigt glad över det. Säga vad man vill om julen, men visst är det lite jobbigt med jul. Allt som ska göras, stressa hit och dit, äta så mycket mat så magen står i fyra hörn och en strut, övertrötta barn som har svårt att somna, etc....Men, men, vi har haft en underbar jul trots stress och allt. Barnen blev överlyckliga av alla julklappar så nu svämmar deras rum över av alla nya leksaker. Tack alla för allt fint vi fått! Tusen tack! =) (Bilder kommer om några dagar när datorn är fixad)


På julafton började vi dagen med lite grötfrukost innan barnen fick öppna ett paket ifrån tomten, som under natten lämnat paket i strumporna som hängde uppe. N tyckte det var spännande att tomten hade varit här och han blev så glad för sin lilla gitarr som han fick. Han började spela och digga på en gång "gulligt". Sedan begav vi oss till svärisarna och firade där med mannens familj. Mycket mat och fika blev det och en härlig gemenskap med alla hans nära och kära. Det var dock skönt att få åka hem sedan och mysa med bara vår lilla familj. Vi brukar öppna julklapparna hemma bara vi i familjen. Det var mysigt att få se N´s reaktion på alla julklappar, han trodde nog inte att det var sant att han fick så mycket roliga saker. Ska packa upp de sista julklapparna ifrån sina kartonger idag. Det har liksom inte funnits tid till det ännu.
Kvällen avslutades med ost och kex tills magen putade ut ordentligt och osten nästan kom ut genom öronen. När sedan alla barn låg och sov, inklusive den stora så spelade jag och mannen Nintendo Wii tills klockan var alldeles för mycket. Jag hade önskat mig ett Nintendo Wii så vi köpte det till oss själva i julklapp, så nu lär det bli spela av härhemma.

Nej, nu är klockan alldeles för mycket så jag ska väl sätta fart med frukosten, eller det får nog bli lite brunch idag. Skriver mer senare om resten av julen.

Kram på er!

Inga kommentarer: