söndag 13 december 2009

.Adventsmys och julfest

Igår var vi hos vännerna i Katrineholm och hade adventsmys. Trevligt, trevligt! Vi drack glögg, åt tacos, mumsade på en massa godis och snacks och då menar jag en massa. Jag vet inte hur mycket dem hade köpt hem, men mycket var det. Oj vad vi åt och barnen var alldeles lyriska. Jag tror nog aldrig N har ätit så mycket godis som igår. Det var många barn igår men det märktes knappt, dem var så duktiga och lekte och lekte. Kul! Alltid lika skoj att ses, hoppas vi kan ses snart igen =)
Idag på förmiddagen har vi varit en sväng till IKEA och handlat en byrå till L´s rum samt en hylla till N´s rum och annat smått och gott som åkte ner. Det blir alltid så tycker jag. Ska försöka sätta ihop sakerna ikväll så vi får ordning på deras rum. Ska ta kort sedan och lägga ut. Nu ska vi snart iväg på julfest i kyrkan, så det är dags att gå och väcka N som fortfarande sover middag. Får skriva mer senare under dagen.

Ha en mysig tredje advent!

Kramar

1 kommentar:

Carolina sa...

Nu är vinnaren av presentkortet hos Wishdesign dragen och presenterad - kika in och se om du blev den lyckliga vinnaren!?