måndag 7 december 2009

.Huset fullt

Igår var det då äntligen dags för vår solstråles ett-års dag och det var fullt hus på eftermiddagen. Vi grattade honom på förmiddagen och sjöng och gav honom presenter och jag tror nog att det var storebror som tyckte det var roligast =) Han blev inte lite avundsjuk inte. Nej, det är inte alltid lätt att vara liten, men ändå stor.


L leker med sin nya giraff

L äter frukost, sitter med en gurka i mun! =)

Jag med min lilla prins!

Runt tretiden började gästerna att strömma in och vi blev bra många, 13 vuxna och lika många barn, så det var huset fullt. Trots det gick det över förväntan. Visst blev det lite trångt innan alla hann sätta sig, men sedan fungerade det bra. Tack alla som var där och förgyllde L´s dag och tack för alla fina presenter som han fick!
Efter fikat var det dags för tårta och vi hade beställt en tårta med ett kort på L. Den var så fin!

Ett-års tårtan! Sååå fin!


L äter tårta själv, mumsigt värre!


Så här fin är man när man har ätit tårta!

L fick en ganska stor bit och fick äta själv och hjälp så kladdig han blev, men vilken glädje och lycka att se honom. Det var obeskrivligt! =)
Dem sista gästerna åkte runt sjutiden och då var det bara att göra killarna klara för sängen och sedan röja undan allt.
Beställde sedan hem en kebabpizza och delade på och satte oss och tittade på del två av Stieg Larssons triologi, Flickan som lekte med elden. Den var inte alls dum! Jag tycker inte att den var lika bra som ettan, men inte långt ifrån. Ska bli skoj att se hur sista delen är, den ska ju inte vara lika bra har jag hört. Är det någon som har sett den, vad tyckte ni?
Ja så såg gårdagen ut, skönt när det är över!

Kramar

Inga kommentarer: