torsdag 7 januari 2010

.Rorri racerbil

Min kära son älskar Rorri Racerbil och då menar jag verkligen älskar. Han fick flera av bilarna i julklapp och det är nästan det enda han leker med. Han åker även runt på sin bobbycar och leker att den är Rorri. Killar! =) Dem är ju bara för söta!
Var till Toys R´us ikväll för att köpa present till honom eftersom han snart fyller år och då hade dem ju självklart hur mycket leksaker som helst med Rorri och hans andra favorit Byggare Bob. Önskar att man kunde köpa allting till honom, men det kan man ju inte. Han kommer i alla fall att få Rorris verkstad i present och han kommer att bli överlycklig för det.

Idag har det varit en riktig lekdag. På förmiddagen hörde en kompis av sig och frågade om hon och hennes två barn fick komma och leka. Självklart fick dem det. Så på förmiddagen kom E och hennes två små barn. N och E lekte ovanligt bra idag, inte något bråk alls. Skönt! Dem var kvar en bra stund. Sedan var det dags att fixa lunch och slänga killarna i säng och sedan på eftermiddagen kom mina kära vänner C och R och N´s kompis L över och fikade och lekte. N blev så glad när han kom och dem lekte och hade så skoj med varandra. Man märkte knappt av dem. Det är kul att N har så många härliga kompisar att leka med. Känns bra! Tack C för en trevlig eftermiddag! Vi får ta och ses snart igen! =)
Ja så har den här dagen sett ut. Emellan besöken så har jag även städat hela huset, så nu är det rent och fint igen.

Ska snart ta och sätta mig och ta en kopp te och kolla klart på Harry Potter fyra. Håller på att titta igenom alla Harry Potter filmerna. Dem är riktigt bra!

Önskar er alla en fortsatt trevlig kväll!
Kramar

Inga kommentarer: