lördag 23 januari 2010

.Solig lördag

2 minusgrader och strålande sol. Egentligen borde jag vara ute och njuta av vädret, men lillkillen sover och stora killen har suttit inne på sitt rum och lekt med sin tågbana i snart två timmar, så då njuter man av att bara vara. Ska snart iväg och hämta ett par skridskor som jag har vunnit på Tradera. Köpte ett par till stora killen, så nu ska det bli åka av. Bambi på hal is, så lär det väl bli. Ska bli skoj att få lära honom åka, får se om han tycker det är kul eller inte. Min stora kille, tre år gammal.
Ja, dem senaste dagarna har det varit fullt upp. I torsdags hade vi barnkalas hemma för N. Fyra kompisar med sina mammor och småsyskon kom på eftermiddagen, så det var fullt hus. Hade fixat spett med miniköttbullar, melon, körsbärstomater, samt brett minimackor och hade bubbeldricka till. Sedan bjöds det även på chokladbollar med strössel och minicupcakes med blommor på, samt glass och maräng och chokladsås. Det var väldigt uppskattat av alla barn. Innan det var dags att gå hem så fick alla barnen varsin påse med lite popcorn och annat smått och gott. Är så nöjd med dagen! N fick så mycket fina leksaker och annat skoj. Fick bla en kanonfin postlåda i svart plåt som han kan ha på sitt rum. Det blev så fint!
Tack alla som kom på hans kalas och tack för alla fina presenter han fick. Han blev så glad! =)

Igår var det dags för ytterligare kalas. Då var det min kära far som fyllde 53 år. Jag och killarna åkte dit en stund på förmiddagen och blev sedan kvar några timmar. Vi bjöds på smaskiga räksmörgåsar, glass och blåbär. Mums! Inte helt fel inte! Jag som försöker vara nyttig och allt, det har väl inte gått så bra på sista tiden =) Skönt att det är slut på kalasen nu.

Ja och nu är det lördag och helg igen. Skönt! Idag har vi inte gjort så mycket och har inte så mycket planerat heller. Vi får besök ikväll av våra kära vänner J och M och deras lille son T. Ska bli mysigt! Alltid lika trevligt att träffa dem! Tänkte laga till lite indisk kyckling att bjuda på, blir nog bra. Måste åka och handla lite bara så vi har allt hemma.

Ha en fortsatt trevlig lördag!

Kramar

Inga kommentarer: