söndag 31 januari 2010

.Mysig lördag

Igår hade vi bestämt att vi skulle åka upp till mina kära syster yster och hennes familj för att gratta deras tjej som snart blir fem. Hon är även min guddotter, vilket jag är sååå stolt över. Vi hade bestämt att vi skulle åka pulka på förmiddagen, men när vi insåg att det var nästan 20 minus så bestämde vi att vi fick hålla oss inne istället. Vi kom iväg nästan så tidigt som vi hade räknat med, bra jobbat! Det var en kanonmysig och trevlig dag tillsammans med mina två storesystrar och deras familjer! Tack kära systrar för en mysig dag och tack V för god mat och fika! Kom ihåg att skicka över receptet på den goda chili con carnen.
Trots åtta barn på en inte jättestor yta, så gick det väldigt bra. Dem lekte bra ihop och min stora grabb och syrrans minsta hittade varandra en stund och lekte ganska bra ett tag, innan det blev trötta miner. Ja det var en härlig dag och jag önskar att man kunde ses oftare, för så långt är det ju inte.

Lite bilder från dagen:



N och G leker med bilbana


Sötnöten E sitter och bygger pussel

Riddaren H som nyss blivit sex år- stora killen


Systrarna T och F tittar på film


N sitter och tittar på film med kusinerna


Födelsedagsbarnet - stora tjejen I


Små kusinerna leker på golvet - sååå söta!

På kvällen var vi hembjudna till ett par goda vänner till oss som vi inte har träffat på länge nu. Ibland blir det så, det går flera månader innan man hörs av, men det bästa är att det märks inte när man ses. Det är alltid lika trevligt. Vi var hemma runt halv sex, så det var bara att springa in och byta kläder och packa ner killarnas pyjamasar och sedan bege sig igen. Vi hade en underbar kväll hos E och J och deras två barn. N och deras lilla son C som blir tre i maj hittade varandra och hade jättekul ihop. Dem busade och lekte hela kvällen. Vi var inte hemma förrän kl var halv tolv och då hade dem lekt ändå tills dess. Bra gjort! L var oxå vaken så gissa om dem slockande när vi kom hem. Imorse sov N till halv åtta och L vaknade klockan halv nio och var då genomtäppt och rosslig. Dem hade både katt och hund där vi var igår kväll så det blev väl för mycket för honom. Det var bara att pytsa in medicin på en gång.
Nej, nu ska jag ta bort lillkillen ifrån pottan och sedan se till att ta på honom lite kläder.
Ja nu är vi klara med alla morgonbestyr och barnen leker snällt på sina rum. Själv tänkte jag försöka jobba lite på kontoret medan dem är lugna och snälla. Får se hur länge det varar. Mannen är i kyrkan och sjunger. Hade gärna varit med, men tycker inte om att vara själv med killarna. Får försöka komma iväg nästa söndag.
Hoppas ni får en fortsatt trevlig söndag!

Kramar

Inga kommentarer: