torsdag 25 november 2010

.Tips på mat till kalas/adventsmys?

Nästa helg ska vi ha kalas för lilleman som fyller 2 den 6:e dec. Vi tänkte ha lite kombinerat två-årskalas och adventsmys. Frågan är nu bara vad man ska bjuda på? Om alla kommer som är tänkt så blir vi nästan 30 pers inklusive barn och vad bjuder man då på?

Kom gärna med förslag!

Självklart blir det kaffe och tårta, men vad ska vi hitta på innan, ngt matigt som är enkelt att fixa och som alla tycker om. Tänkte även ha lite glögg och godis och annat smått och gott. Kul! Jag älskar att ha hem folk och få fixa och dona, problemet är väl bara var man ska sätta alla människor. Nåja, finns det hjärterum finns det stjärterum =)


En annan sak som jag redan nu har börjat spåna på är nyår. Vi ska ha hem folk på nyårsafton och vill gärna komma på ngt bra att bjuda på.

Ngn som har några bra förslag på en god och härlig nyårsmeny?

Just nu håller mannen på med vårt värmegolv som äntligen har kommit till hallen. Kanske att vi kan bli klara med golvet i helgen nu, vilket betyder att vi nästa vecka kan åka till IKEA och köpa det sista till hallen och sedan är det bara trappen kvar. Yiippiie!!!

Nej, nu blir det en stor kopp te och en bra bok!

1 kommentar:

Moa-Johanna sa...

Jag gör ju tårtor för 15 kr/ person( om man får göra reklam för sig själv). Finns lite inspiration i min bildmapp på FB.

Annars är det väl trevligt med lite kanelmaränger och varm kolasås lite glass, färska frukter i skålar, lite som Marängswiss!