måndag 15 november 2010

.Bilder ifrån hallen del 2

Är äntligen klara uppe i hallen så nu är det mesta på plats. Staketet är uppe, alla listerna på plats, ja allt är klart. Nu är det golvet i trappen som ska fixas, samt golvet på nedervåningen som skall bytas. Det ska dit värmegolv och klinkers och trägolv. Det kommer att bli grymt snyggt!


Soffan och bordet uppe i hallen.

Tycker att det blev snyggt att inte bara ha svart och vitt utan blanda in ytterligare ngn färg, så nu blev det grönt. Det roliga är ju att om man tröttnar på den gröna färgen kan man lätt bara byta kuddfodral och köpa några nya ljuslyktor eller så. Svårare än så är det inte!



Nya staketet på plats! Såå läckert! =)


Hittade dessa trähjärtan på en webaffär. Älskar dem!

Ja det ska bli skönt när vi är klara med golvet därnere så vi kan få upp hallmöblerna. Nu känns det som om vi har skor och jackor överallt.
Nej, nu ska vi ner och äta lite mellis och sedan ska vi titta klart på filmen Draktränaren. Den är så bra, kan verkligen rekommendera den.
På återseende!

2 kommentarer:

Johanna sa...

Och den där lampan är helt fantastisk! :) Fint, fint!
kram på dig <3

Therese sa...

Ooj så grymt vackert ni har det! Verkligen fint <3 Och killarnas jagckor var verkligen tuffa, blir så sugen att köpa en till Holger nu ;-) Lade brädan på lådan i går så hoppas den når dig i dag... KRAM <3