tisdag 20 april 2010

.Trötta killen

Snacka om trött när man sitter på sin stol vid köksbordet och somnar. Det var precis vad som hände för N alldeles nyss. Jag fick bära in honom till soffan och lägga honom där. Ja, så går det när man inte vill sova middag, men ändå behöver det =) Han får sova en stund i alla fall, men snart får han en kompis hit så då får jag lov att väcka honom.
Åkte iväg en stund till öppna förskolan på förmiddagen så killarna fick leka av sig lite. N hade riktigt kul och lekte som bara den med andra killar i hans ålder. Tidigare har han varit lite mer försiktig av sig och inte velat ta kontakt, men det syns nu att han går på stora avdelningen på dagis. Han började leka nästan på en gång med dem andra barnen. Skönt att se!
Har även hunnit med lunchbesök samt kaffegäster i form av E och hennes dotter. Stora grabben var på dagis, men ibland kan det vara skönt att ses när inte alla barn är med, det brukar kunna bli lugnare då.
Ja och snart dyker nya gäster upp, så idag är det fullt upp.

Fick ordning på N´s rum igår, blev riktigt bra. Vill köpa några nya tavellister till hans fotografier, samt en hylla till hans böcker, så fotografier får vänta tills allt är klart. Han var så stolt igår kväll när han fick sova i nya sängen, men i natt hörde jag en duns och ett skrik. Ja, då hade han ramlat ur sängen minsann. Tur att det inte är så högt, så det gick ju bra. Kanske får lägga en kudde under madrassen ikväll så han lutar inåt. Han lär ju vänja sig med sängen, så det kommer nog att gå bra.
Ska försöka slänga ihop lite fika nu innan gästerna kommer.

Ha det gott!
Kramar

2 kommentarer:

nella sa...

Har du något tips på vad man kan göra för att visa sin uppskattning till sin pappa ? :)

cecce sa...

Oj...ja, nog har du fullt upp alltid!! Hoppas du har fått den vila du förtjänar under kvällen!
Själv kommer jag nyss från ett Tupperwareparty!!

Kramar