onsdag 14 april 2010

.Utedag med mycket lek

Idag har vi varit ute i stort sett hela dagen. Vi har haft en fantastisk dag på alla sätt och vis. Mycket sol, blå himmel, god mat, trevligt sällskap, mer sol, fika, etc.
Började dagen med att åka till öppna förskolan där vi inte hade varit på länge. Det var kul att träffa alla igen. Killarna lekte och hade kul och sedan åt vi även mat där; ugnstekt falukorv och potatismos, men till dem vuxna fanns det även potatisgratäng. Mums, det var sååå gott, åt lite för mkt! =)

Åkte hem så killarna fick sova, dem var helt slut båda två och somnade relativt fort. På eftermiddagen kom sedan kompisen E och hennes två barn över för ännu mer lek. Vi var ute hela eftermiddagen, gick in för lite mellis och sedan ut igen. Det är underbart med vår! Jag älskar verkligen den här årstiden!
Ja och nu är det kväll och killarna sover, åtminstone den minsta. Stora killen ligger i sin säng, men somnar nog snart han med. Själv tänkte jag bara ta det lugnt och inte göra ngt mer idag, mer än att titta på ytterligare ett avsnitt av Grey´s Anatomy, får inte missas =)

Lite bilder från dagen:



N är ute och leker, har hittat brorsans svärd, mkt skoj!


N sitter och gungar. Försöker få honom att lära sig göra fart själv, men det går han inte med på. Det kommer väl så småningom, han är ju fortfarande så liten =)


L sitter och gungar, han älskar det! Han kiknar av skratt när jag gör fart.


Mössa är inget som han vill ha, den åker av ofta och mamma sätter på den igen.


L gungar på tvillinggungan, sååå skoj!


Båda killarna sitter och gungar


L bygger torn, han blir så stolt när han är klar och har lyckats få upp alla burkarna. Lilla killen!


N redo för utgång! Min stora kille!

Hoppas ni har haft en underbar dag och att ni får en fortsatt mysig kväll.

Kramar

Inga kommentarer: