fredag 16 april 2010

.Nu är det slut på veckan

....nu är det dax för fredagsmys!
Ja nu är det fredag igen och veckan är snart slut. Skönt med helg igen, även om helgerna bara springer fram. Det är så mkt som ska göras, som borde göras, men som inte blir gjort. Hm, varför är det så.
Har jobbat undan allt på kontoret idag, känns bra. Då vet jag att jag inte behöver jobba däruppe igen på en vecka. Visst finns det alltid saker man kan göra, men jag har inga måsten kvar på kontoret och det är huvudsaken.

Lillkillen är inte helt pigg ännu, men han har inte kräkts ngt mer och får behålla all mat, så det är ju bra ialla fall. Hoppas han piggnar på sig helt snart, men kommer han igång med maten igen så ska det väl gå bra. Lilla killen, jag avskyr att se honom sjuk. Min lilla prins, så liten och hjälplös.
Ikväll får vi besök av ett par goda vänner ifrån Örebro och deras lilla son. Det ska bli trevligt! Det var länge sedan vi sågs nu så jag ser verkligen framemot det. Dessutom ska dem ha med sig mat hit, hur lyxigt är inte det?! Dem tyckte att vi hade bjudit så många gånger, så då ville dem ta med sig mat. Ja, vad säger man, självklart får dem det. Det är bara att tacka och ta emot =)
Dem ska ha dop för sin lilla son i maj och jag och mannen min ska vara faddrar. Det är stort! Jag är jätteglad över att dem vill ha oss som faddrar och jag hoppas att vi ska kunna lära känna deras son mer och att vi får vara en del av hans liv.

Har varit ute en stund nu på eftermiddagen. N har lekt i sandlådan, samt åkt traktor och jag har tvättat rent dem flesta av våra utemöbler, så imorgon ska allt på plats. Nu är det vår!

Ha det gott!
Kramar

1 kommentar:

cecce sa...

Ja nu är det verkligen vår. Här i skåne blommar vitsipporna för fullt:-)

Hoppas ni haft en trevlig kväll och att du njutit av den medtagna maten:-)

Ha det så bra!
Kram