söndag 4 april 2010

.Snart slut på helgen

Det är snart slut på helgen och dags för allvaret igen. Känns som om den här helgen har gått alldeles för fort, men det brukar kunna kännas så på helgerna. Har haft en mysig dag hos mina föräldrar i Julita. Jag och killarna åkte dit redan efter frukosten och spenderade sedan hela dagen där. Det blev mkt fika, god mat, mer fika och även en promenad genom byn. Mycket trevligt! Hann träffa storasyster med familj oxå en liten stund, vilket var trevligt. Det blir inte alltför ofta vi ses, önskar det blev oftare. Barnen lekte och hade kul, N var ute flera timmar och gick runt och lekte, mysigt!
Ja tänk va, nu är verkligen våren här! Vilket underbart väder vi har haft den här påsken.

Igår eftermiddag fick vi gäster i form av fam V ifrån Katrineholm. Vi hade en underbar eftermiddag/kväll med dem. Vi åt god mat, fikade, åt en massa godis och pratade och hade allmänt trevligt. Tack M och S för en underbar dag! Det får vi göra om nästa påsk igen! =)

Hoppas att ni har haft en skön helg med god mat, mycket godis och trevlig sällskap. En dag kvar nu och sedan är det vardag igen. Vill inte!
Kramar

Inga kommentarer: