söndag 18 april 2010

.Barn på nytt

Oj vad skoj vi hade igår em/kväll. Vi var fyra 30-åringar som blev som barn på nytt. Sååå kul! Dem kom och hämtade upp mig runt halv fyra och klockan fyra hade vi tid på relaxen. Vi tog på oss våra morgonrockar och sedan var det dags. Först tog vi oss an äventyrsbadet och alla härliga vattenrutschkanor som fanns. Många färder blev det och blåslagna armbågar blev det oxå, men hjälp vad kul vi hade. Jag skrattade som aldrig förr. Det blev en stund i bubbelbadet innan vi gick upp till relaxen igen. Där satt vi och pratade och hade trevligt. Köpte in lite snacks och ngt att dricka och sedan efter en halvtimme eller så bokade vi tid till solariet och passade på att sola lite. Måste ju passa på när det ingår och när man dessutom har tid. Det var skönt!

Ut till varma rummet som kändes som en bastu, men bra mkt behagligare, där vi satt en bra stund innan det var dags att hoppa in i duschen.
Ja, vi hade en fantastisk trevlig kväll på relaxen, får vi göra om igen ngn gång. Kanske att vi får ta med oss våra karlar då, vore kul.

Nyduschade och fräscha åkte vi vidare till restaurangen för lite käk. Jag beställde in oxfilé på spett med pommes och grönsaker samt fyra helt underbara såser. Till efterätt blev det glass med varma hallon och en cappucino. Oj vad mätt jag blev och vad gott det var. Magen stod i fyra hörn och en strut efteråt.

Fantastiskt trevligt hade vi och tiden bara sprang iväg. Innan vi visste ordet av var klockan över tio och det var snart dags att tänka på hemfärd. Det är alltid lika kul när vi ses och jag önskar ibland att det blev oftare. Vi har känt varandra sedan vi gick på högstadiet och brukar försöka ses åtminstone fyra gånger per år. Vi har varit med om mkt ihop och det betyder en hel del.


Inga kommentarer: