söndag 2 januari 2011

.Lek och bus dagen lång

Idag på förmiddagen åkte vi till lek-och buslandet i Örebro. Oj vad skoj vi hade, både barnen och vi vuxna. Vi klättrade och hoppade och åkte rutschkanor av alla dess slag. Inte konstigt om man blev trött efteråt. N skulle vara uppe i stora klätterställningen nästan hela tiden, lite skillnad mot förra gången vi var där då han gallskrek när vi gick upp i den. Han har minsann kaxat till sig en hel del. Kul att se! =)



N åker trampbilarna.


N prövar åka skridskor

Det gick väl sådär, han gav upp ganska snabbt, men övning ger färdighet. Hoppas på att dem ska spola isen vid skolan så vi kan åka där istället.

N åker stora rutschkanan


L åker trampbil med pappas hjälp



L åker lilla rutschkanan

L och J åker stora rutsckanan

Oj vad kul L tyckte det var att få klättra i stora klätterställningen. Det värsta var att han skulle upp igen lagom han hade kommit ner. Det blev bra motion vill jag lova =)

L i lilla klätterställningen

L i bollhavet

Vi käkade även lunch där och sedan lekte vi lite till innan det var dags att bege sig hemåt. På eftermiddagen var vi sedan bjudna till ett par goda vänner. Deras dotter fyllde två igår så vi firade henne lite. Det var längesedan vi sågs så det var kul att få ses en stund.
Ja och nu är det kväll och barnen ska snart sova. Skönt!
Ser framemot en lung och skön kväll med mannen framför en film och kanske att vi firar söndagskvällen med lite pizza.
Har ju tänkt att försöka bli lite nyttig imorgon, så då måste man passa på att vara onyttig medan man kan =)
På återseende!
/ Mrsfunky

Inga kommentarer: