söndag 16 maj 2010

.Nu är det slut på veckan!

Idag är det söndag och jag orkar inte göra ngt. Vi har fortfarande en hel del kvar av veden som behöver staplas, men idag känner jag inte för att göra någonting. Ilband behöver man sådana dagar. Vi hann med en hel del av veden igår så nu är vi på gång i alla fall och det känns bra. Får hoppas på bra väder nästa helg så kanske att vi blir klara då. Vore skönt för vi har fler saker som behöver göras! Det känns som om det alltid finns att göras när man har hus.

Fick en behövlig sovmorgon idag, mannen kom och väckte mig när klockan var nästan tio. Skönt, skönt! Ändå kände jag mig lika seg när jag vaknade, men det brukar ju vara så. Ju mer man sover desto segare känner man sig, eller...!?
Mannen min sitter här bredvid och traglar med sin son med matteläxan och det är inte enkelt. Han har jättesvårt för matten och det är verkligen tålamodsprövande att sitta bredvid honom. Han förstår verkligen inte och sedan har han problem med koncentrationen och har alltid haft det och då blir det inte lättare. Undrar hur man ska kunna gå vidare och få honom att förstå. Vi pratade med hans mamma om att skaffa ngt bra dataprogram eller så, kanske att det kan hjälpa lite.

Imorgon är det jobb igen, men jag vet ännu inte om jag får vabba eller inte. L´s koppor har inte torkat helt ännu och jag vet inte hur noga det är. Får dem gå till dagis om inte alla koppor har torkat eller inte? Nåja, vi får se imorgon hur det verkar.
Ha en fortsatt trevlig söndag!

Kram

2 kommentarer:

Sofia sa...

När mina killar hade vattkoppor fick E gå tillbaks till dagis när alla kopporna hade torkat för då smittar det inte längre.

Kram,
Sofia

Vickie sa...

Inget dagis om inte kopporna är torra ;) Tyvärr är det så, annars smittar han ju fortfarande. Hoppas ni får en skön slappardag. Vi ska åka och mata ankorna nere vid kyrkan, sen blir det nog slappa och kanske en liten cykeltur om killarna orkar. Isabelle följde med svärmor hem till Falun.
Ha en skön söndag och hälsa resten av familjen!
Kram