torsdag 27 maj 2010

.Lilla hjärtat!

Usch jag lider så med min son. Han har fått ganska mkt vattkoppor nu och han lider så! Han kliar och kliar och han blir ledsen och vill ha medicin. Vad gör man?! Jag har provat att smörja på kylbalsam utan ngn vidare effekt. Han fick en halv allergitablett ikväll så förhoppningsvis behöver han inte vakna och klia i natt. Dessutom så fick han bada ikväll, hade hört att det skulle vara bra mot kopporna. Lilla gubben, det gör ont i mammahjärtat när jag ser hur jobbigt han har.
Ja, jag hoppas att båda killarna sover gott i natt. Lillkillen har fortfarande feber och är väldigt rosslig och pipig. Hoppas det vänder lite imorgon.
Vi var ute en bra stund på eftermiddagen. Tog en liten promenad till dagis så dem kunde skriva på papperet om frånvaro så jag kan skicka det till försäkringskassan. N cyklade hela vägen på sin lilla cykel. Han har blivit så duktig nu! När vi var på väg hem igen så började det komma en massa folk dit som skulle på dagisfesten som var ikväll. N förstod att han inte fick gå på grund av kopporna, men sedan sa han: " mamma, när alla prickar är borta, då kan vi ha en stor fest på leoparden, eller hur". Vad säger man, festen är ju ikväll och det kommer inte att vara ngn mer sommarfest. Så synd att han var sjuk och missade den. Men, men det blir fler år.

Ska titta lite på semifinalen på Eurovision ikväll, men jag brukar inte tycka att det är så bra, så det blir nog inte så långvarigt.
Hoppas dagen har varit bra hittills!

På återseende!

1 kommentar:

Anonym sa...

Lider verkligen med killarna. Inte lätt att vara sjuka så mycket som det blivit på sista tiden. Snart vänder det ska du se!! Kramar