lördag 1 maj 2010

.Blåsigt värre!

Usch, idag är det inget vidare väder ute! Det är kallt och blåsigt, snacka om vårväder! Hade hoppats på fint väder i helgen så man kan få lite gjort ute, men det känns inte så värst skönt att gå ut nu. Hoppas att det blir bättre väder imorgon.
Hade en supertrevlig kväll igår med C och R och deras son L. Tack för en underbar kväll! Det får vi göra om ngn gång! L och N var så duktiga och lekte och lekte, vi märkte inte mkt av dem. Det blev dock lite väl sent för småkillarna, N kom inte i säng förrän halv tolv och så länge har han aldrig varit uppe förut. Det kändes lite dumt, men samtidigt hade dem så kul och dem var inte alls griniga och bråkiga. Det kanske kommer efter, vem vet!
Idag fick jag sovmorgon ordentligt, vaknade inte förrän klockan var tio. Sååå skönt! Vilken underbar man jag har som låter mig sova så. Det betyder mkt för mig! Gick upp och käkade frukost och åkte sedan iväg till Örebro för att handla lite växter till en av rabatterna. Det blev dvärggranar och klotthujor oxå dem dvärg. Det kommer att bli sååå bra! Passade även på att åka till Biltema och köpa en cykel till N, så imorgon blir det till att ut och provköra! =)

Är bortbjudna ikväll till ett par goda vänner, ska bli trevligt! Ska dit redan kl fyra så småkillarna hinner leka en massa innan det blir kväll och dem blir trötta och griniga. Kan vara skönt ibland att ses lite tidgare så kvällen inte behöver bli så sen.
Nej, nu är det dags att fixa ngt att äta.

På återseende!

1 kommentar:

Therese sa...

Hoppas ni får det trevligt hos era vänner! Vi har tillbringat hela dagen med mina föräldrar och brors familj, så nu blir det en myskväll här hemma - ute spöregnar det... Kram!