torsdag 13 maj 2010

.Jobb, jobb,jobb!

Har sovit gott idag, kunde nog ha sovit mkt längre, men kände att jag ville gå upp. Mannen och barnen har inte varit hemma så det underlättade ju en del. Väntar nu bara på att dem ska komma hem så jag kan få umgås lite med dem innan det är dags för jobb igen. Igår hann jag och mannen ses en kvart eller så innan jag skulle åka. Det kändes inte så kul!
Dem flydde fältet idag till mina svärföräldrar så jag skulle få sova lite. Snällt! Imorgon ska dem dock vara hemma så det blir spännande att se hur jag kommer sova då, men en dag i taget =)
J junior kommer till oss i helgen, J har hämtat honom idag, så han ska vara hos oss tills på söndag. Hoppas att det fungerar bra i helgen och att vi får en trevlig helg tillsammans och inte som det brukar.
L är fortfarande helprickig och han hade haft svårt att sova i natt pga alla prickar. Det kliar väl på honom stackarn! Än så länge verkar N ha klarat sig, men vi får väl ha lite koll framöver. Hoppas, hoppas han blir sjuk han med så har vi det avklarat sedan.

Ja, inatt är det dags för jobb igen, men sedan är jag ledig resten av helgen. Skönt! Hoppas på bra väder för vi har en stor vedhög som ligger och behöver komma in i vedskjulet, ca 10 kubik eller så. Usch, jag avskyr verkligen att stapla ved, men jag får tänka på alla armmuskler jag lär få =)
Nej, nu ska jag sätta mig och läsa lite mer innan dem kommer hem. Lugnet före stormen=)

Hoppas ni får en fortsatt trevlig torsdag och en skön helg!
Kramar

4 kommentarer:

Therese sa...

Så du jobbar :-/ Hoppas ni hinner ha lite mys ändå! Och ojsingen så många prickar det blev av kopporna hos er, mina barn måste verkligen haft tur å fått lindriga varianter! Kram kram

cecce sa...

Inget ont som inte har något gott med sig:-) Man får jättefina muskler av att stapla ved:-)

Hoppas du får den vila och sömn du behöver!

Kram

Sara - Thaison sa...

Jobb, jobb, jobb. Hoppas att det går bra inatt och att du får sova imorgon när hela familjen kommer att vara hemma.

njut av helgen
kram
sara

Sara - Thaison sa...

Jobb, jobb, jobb. Hoppas att det går bra inatt och att du får sova imorgon när hela familjen kommer att vara hemma.

njut av helgen
kram
sara