onsdag 5 maj 2010

.Ingen hit med cykelkärra

Har precis varit ute på en cykeltur med killarna bus. När vi började så satt båda killarna i cykelkärran, men lillkillen var inte särskilt road av det, så efter en stund fick jag stanna och ta upp honom i barnsadeln i stället. Där tycktes han trivas bättre! =) Konstigt, annars tycker man ju att det vore kul att sitta tillsammans med brorsan i cykelkärran, men det gick inte. Nåja ,det går ju bra att ha en av killarna i cykelkärran och den andra i cykelsadeln. Är det fint väder imorgon funderar jag på att ta mig en cykeltur in till staden på eftermiddagen. Kanske kan bli lite lek i lekparken eller annars bara en fika på stan eller så. Får se hur vädret är och på vilket humör ungarna är på. Det spelar ju in.
Ska snart sätta igång med dagens middag som blir så simpelt som pannkakor. Jag är inte så värst förtjust i det, men killarna gillar det, så då går det an. Lite senare blir det ett avsnitt av Grey´s Anatomy och om suget blir för stort en påse med micropopcorn. Inte helt fel en onsdagskväll!

Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll!

1 kommentar:

Sara - Thaison sa...

Cykelkärra det låter ju roligt att åka i den. Ibland är barn bra konstiga och få sina roliga idéer som man inte förstår sig på :-)