måndag 25 oktober 2010

.Filmtipset

I natt så hade vi lite filmmys på jobbet. En av dem jag jobbade med hade med sig två bra filmer som vi hann titta på. Den ena hette: Case 39


Emily Jenkins jobbar inom socialtjänsten och tror att hon sett det mesta som jobbet medför. Tills en dag då hon träffar den blott 10-åriga Lillith Sullivan, vilket blir hennes nya och mest mystiska fall. Emilys värsta föraningar bekräftas när föräldrarna försöker döda Lillith. Informationen hämtad från discshop.se! Leverans nästa dag om du beställer före 16.00. Emily räddar henne och bestämmer sig för att ta hand om henne tills den rätta fosterfamiljen dyker upp.

Det var en bra film med spänning rakt igenom. Kan verkligen rekommendera den, men inte själv en mörk kväll.

Den andra filmen vi såg hette Salt och går nu på bio. Det är Angelina Jolie som spelar huvudrollen och det var en kanonbra spionthriller med action rakt igenom. Riktigt bra och väl värd att se!


Evelyn Salt spelas av superstjärnan Angelina Jolie. Hon är en hårdhudad CIA-officer som har svurit en ed om trofast tjänstgöring och att kämpa för sitt land. När hon blir anklagad för att vara en rysk spion flyr hon för att rentvå sitt namn och för att en gång för alla visa att hon är en sann patriot.

Ja det finns många bra filmer att se, svårt ibland att få tid till det.

Har ni ngn favoritfilm och i så fall vilken?


Inga kommentarer: