söndag 29 augusti 2010

.Sjukstugan har öppnat

Ja nu har sjukstugan öppnat igen och frågan är hur länge den kommer att vara öppen den här gången innan den stänger igen. L började förra veckan innan han ens hade börjat på dagis efter ledigheten. Han blev förkyld och febrig. Febern höll inte i sig så länge, men i torsdags kom den tillbaka och han verkar fortfarande ha feber. Snoret rinner på både honom och N och det skulle behövas en bomullstuss att stoppa upp i näsan på dem. Han hostar och hackar och det piper i bröstet. Lagom kul när man ska börja jobba igen imorgon. Jag har varken tid eller lust att vara hemma med sjuka barn igen =(
Nåja, man får tänka att det blir bättre när småbarnsåren är över, men det är ju ett tag kvar.

Idag blev det ingen sovmorgon direkt. Lillkillen vaknade kl sex och sedan väckte han sin storebror som kom upp kvart över. Yiippiiee!!!! Nej, det är väl samma sak där, sovmorgon får man väl se sig i stjärnorna efter så länge dem är små. Vissa barn verkar gilla att sova länge, men inte mina.
Hade tänkt att åka ut på gudstjänsten idag. Vi har församlingshelg nu i helgen, men med tanke på hur barnen mår så är det bara att gilla läget och vara hemma med dem istället, så dem förhoppningsvis kan gå till dagis på tisdag.
Nej, nu är det dags att fixa lite frukost. Har kokat en massa ägg så jag tänkte slänga ihop en äggröra att ha till mackan.
Hoppas ni får en fin dag!

Inga kommentarer: