tisdag 10 augusti 2010

.Vilken natt!

Nästan varenda natt så vaknar min lillkille flera gånger och skriker och skriker. Oftast vill han ha dricka, men ibland vill han ingenting. Det börjar bli lite jobbigt nu, speciellt eftersom han vaknar lagom en annan har somnat på kvällarna och håller sedan på fram till efter ett eller så och vissa nätter längre. Har försökt att ignorera honom och se om han ger sig om vi inte går in till honom, men det gör han inte. Han kan dricka hur mkt som helst på natten. Vet inte vad vi ska göra, det börjar som sagt bli lite segt. Dessutom så sover han ju inte särskilt länge på morgonen. Har funderat på om han har börjat drömma mardrömmar och om det kan vara det som spökar, men det vet man ju inte.

Ngn som har ngt förslag på vad man kan göra?

Imorse vaknade han strax innan sju och ville upp. Det är ju inte jättetidigt, men det värsta är att han väcker N eftersom han inte direkt är tyst. Jag får kanske helt enkelt börja gå ner med honom till nedervåningen på morgonen när han vaknat, även om det är mysigt att ligga i sängen och bara vara.
Nej, nu är mina bullar klara för att bakas ut, så dags att gå och ta hand om dem.

Ha en underbar dag!


1 kommentar:

Therese sa...

Luran har varit och är tyvärr fortfarande likadan. Men nu är det inte jämt utan ett par ggr i veckan, oftast efter att hon gjort någott nytt/roligt/spännande, så vi tror det är drömmar som spökar... och ev lite växtvärk.
Får du bra tips, dela gärna med dig!

KRAM