onsdag 25 augusti 2010

.Lunchbesök och jobb på kontoret

Satt och chattade med syster yster på morgonkvisten. Trevligt, trevligt! Blev till att bjuda hem henne och hennes minsta på lite lunch och sedan kaffe på maten. Det var trevligt att ha henne här en stund. Det var ett tag sedan vi sågs nu, blir visst inte så ofta som man vill nu för tiden. Veckorna springer fram! Tack syster yster för titten, var sååå trevligt! Får ses snart igen!

Hann med att jobba undan allt jobb på kontoret innan dem kom, så nu ligger jag i fas med allt jobb igen i alla tre företagen. Känns bra med tanke på att jag åker bort imorgon med jobbet.

Ska alldeles snart ge mig ut i regnvädret och hämta killarna. Har saknat dem idag! Hoppas på en mysig och lugn eftermiddag. Ska bli kul att se hur det har gått med L idag. Det var första dagen efter åtta veckors ledighet, men det har nog gått bra.

Ja tänk va, nu är det höst ute, regnet öser ner och det är bara runt 15 grader varmt. Varför försvann sommaren så fort?! Men varför deppa, visst är det en charm med hösten, tända ljus, mys i soffan med en skön filt, en stor kopp te eller en kopp varm choklad. Alla årstider har sin charm! Klockan den går, dags att hämta hem kidsen.

På återseende!


1 kommentar:

Therese sa...

Ja nog är hösten här! Å ingen är gladare än jag - äääälskar verkligen den här årstiden :-) Önskar dig en fin kväll, här myser vi med levande ljus... Kram