onsdag 15 december 2010

.Skoj för både stora och små

Idag har det varit en ganska så fullbokad dag. Hade tid på BVC idag med lillkillen. Skulle på extra läkarkontroll för att kolla upp om han kunde gå nu eller inte och det kunde han ju. Vi pratade även en del om hans astma och allergier och hur allt är kring det. Det känns bra för den här hösten har han faktiskt mått ganska bra. Man märker när han blir förkyld att astman kommer på en gång och även när vi har varit hos folk som har djur så märks det oftast på natten, men annars har vi inte märkt så mycket.

Efter läkarbesöket åkte vi vidare till Skojlandet inne i Örebro för lite lek och bus med några vänner. Oj vad skoj killarna hade och vad dem lekte. Det var inte lätt att få med dem hem inte. N hade kaxat till sig ordentligt och åkte varenda rutchkana, oavsett storlek. Det var kul att se! Sist vi var där var han lite harig, men det är som bortblåst nu.
Glömde att ta med kameran, men jag tog några kort med mobilen, så imorgon kanske jag kan försöka hitta mobilladdaren och lägga in några kort.
Ja och nu är det snart kväll och dax att börja fixa sig inför julfesten.
Hoppas att ni har haft en trevlig onsdag!

/ Mrsfunky

Inga kommentarer: