måndag 5 oktober 2009

.Hösten är här

Nu är det verkligen höst! Löven faller och på träden är det alla möjliga vackra färger. Kylan börjar komma oxå, nu är det dags för mössa och vantar att åka fram och på kvällarna får man tända ljus och sitta under filten och mysa...I like!
Idag har N varit på dagis och jag och L har mest bara varit hemma. Vi var och handlade på förmiddagen men sedan har vi inte gjort så mkt, vilket kan vara skönt ibland.
Efter att ha hämtat N på dagis var vi ute ca en timme och gungade och åkte rutschkana. Två andra barn från N´s dagis var med och dem hade så roligt ihop. En av tjejerna som var med har börjat på en annan avdelning och N pratar väldigt mkt om henne och vill leka med henne. Kanske får bjuda hem dem en dag så dem får leka, kan ju vara kul. N saknar verkligen henne.
Det är så gulligt nu när dem börjar bli större och pratar om kompisar och så. Idag när vi gick hem sa han: "mamma ikväll på gympan kommer E, han är skoj att leka med och busa och leka...." Ja det är kul att han har så många kompisar att vara med och att dem faktiskt leker och inte bråkar.
Ja som sagt, ikväll är det dags för gympa igen och ikväll ska mannen på sångövning så jag får ta med mig båda killarna. Hoppas att det kommer att gå bra, men det sa nog gå.


Lite bilder från senaste dagarna:




L äter macka....mmmm,det är så gott!

N ute i lekparken, han pekar på ett flygplan uppe i luften.


N sitter och gungar. Han älskar det och mkt fart ska det vara med.




Ha en fortsatt trevlig kväll allesammans!

1 kommentar:

Tin sa...

Dom är ju för söta era killar!!!!
Coolt namn du har på bloggen! :D