onsdag 16 februari 2011

.På fötter igen

Imorse när lillkillen vaknade var febern borta och han verkar i stort sett vara sig själv igen. Sååå skönt! Han har inte kräkts ngt sedan igår vid lunch, så det blev inte så farligt som vi trodde. Han var riktigt hängig igår, hade hög feber och ville inte göra ngt. Han bara satt, svarade inte ens på tilltal eller ngt. Ville inte äta, bara sova. Han höll på att somna vid matbordet igårkväll så vid halv sju fick han lägga sig för natten och han somnade på stört och sov sedan 12 timmar. Ja, och idag verkar han vara på fötter igen, lite små förkyld bara, men inget annat. Jag är så glad för det!
Det värsta är att dem inte får gå till dagis imorgon heller, vilket är ett litet problem kan man säga. Jag måste till skolan och J kan behöva åka iväg på jobb, så han har svårt att vara hemma hela dagen. Nåväl, det får lösa sig på ngt sätt. Det gör det alltid!
Idag ska vi bara vara hemma och slappa och ta det lugnt, så L piggnar på sig ordentligt och blir helt frisk. Själv tänkte jag försöka träna lite medan L sover, måste försöka slå mina personrekord, vilket alltid är roligt.
Dessutom är det ett heltidsjobb att elda i kakelugnen och kaminen, bara det tar lite tid, men snart är värmen uppe i 19 grader. Alltid ngt! =)

Hoppas ni får en mysig onsdag!

/ Mrsfunky

Inga kommentarer: