onsdag 16 februari 2011

.Byte av fönster

Vi har länge funderat på att byta fönster, men det är en stor kostnad och ett väldigt stort jobb. Igår kom det dock hem en kille och tittade på våra fönster och skrev ner hur många vi har, vilken storlek etc...och sedan ska vi få hem en offert på hur mkt det kommer kosta med arbete och allt. Hm, undrar om vi kommer att få oss en chock eller inte. Att det kostar vet vi, men frågan är hur mkt.


Det svåra sedan är att välja vilken stil av fönster, med spröjs eller inte, flera rutor eller bara två. Ska det vara träfönster eller pvc. Ja, många alternativ finns det, men vi får se hur det blir.
Det skulle bli riktigt snyggt med nya fönster överallt och dessutom skulle det dra mindre energi och ut emot vägen skulle det bli mkt tystare än vad det är idag.
Men, men, ett steg i taget.

/ Mrsfunky

3 kommentarer:

jessica sa...

hej =D jag gillar hela fönster alltså haha tyå 3dje raden första =) så man kan hänga lampa utan att hamna mitt i en rand av linjer =D förstår du =). jag är lite udda.
Fin blogg du har.. hoppas du får en bra dag.

Therese sa...

Vårt önshus är också i behov av nya fönster, men det får vänta lite tills plånboken blir fetare... Först ska vi slå på ny fasad. Tänk om en trisslott med högvinst kunde korsa min väg?! Önskar er en fin dag å ska bli skoj att se vilken sorts fönster ni väljer! KRAM

Unknown sa...

Tack för gratulationerna!

Kramar från ett snöigt Kungsbacka!