måndag 23 maj 2011

.Sol, stenar, gycklare och eld

Hade en helt underbar weekend på Gotland och jag blev lite småkär i den lilla ön. Kommer definitivt att vilja åka tillbaka dit igen och utforska lite mer av den underbara ön.
Vi hann med att se och upptäcka en hel del; Kneippbyn med Villa Villerkulla, Visbys goda glass, Fårö och dess fantastiska natur, en medeltids middag med gycklare och eldslukare. Ja, en salig blandning av upplevelser och killarna tyckte att det var mysigt att få vara iväg på semester. Ärligt talat gick det mkt bättre än vad jag trodde att ha med dem. Det var inga problem alls, varken på färjan tur eller retur eller nere i Visby. Dem skötte sig exemplariskt och det var supermysigt att få vara iväg och umgås så mkt med min härliga familj.

I lördagskväll var vi på medeltidsmiddag i en gammal lada. Vilken upplevelse. Det var gycklare som sjöng, skämtade och gjorde uppvisningar och det var eldslukare som imponerade med sina kunskaper. N och L satt med stora ögon och tittade på. Förklarade dock för dem båda att man inte får leka med elden.
Maten serverades på en stor brödskiva, som var vår tallrik och man fick äta med händerna och ha en stor kniv till hjälp. Ja, det var som sagt en speciell, men fantastisk upplevelse.
Ja och nu är vi hemma i vardagen igen, men redan på torsdag åker vi iväg på nästa semestertripp, om inte askmolnen säger sitt vill säga.

/ Mrsfunky

Inga kommentarer: