torsdag 16 februari 2012

.Lina går över till barn

Vi har ju testat Linas matkasse ett tag och varit väldigt nöjda. Vi har visserligen haft ett uppehåll nu ett tag, men i det stora hela har vi varit nöjda. Det enda är väl att killarna ibland inte har varit så jätteförtjusta i maten, men det kommer nog att bli ändring på det nu. Nu kommer Linas matkasse nämligen att lansera en barnkasse, speciellt anpassad för barnfamiljer. Det känns riktigt skoj och vi kommer att få vår första barnkasse v 13. Blir spännande att se hur den kommer att vara.
Så här står det på Linas matkasse.se om just barnkassen:

Om Linas Barnkasse
– Lätt att laga, lätt att gilla

I Linas Barnkasse har vi ett stort fokus på barn – och på föräldrar som vill att maten ska vara extra lättlagad.

När vi utformar menyerna låter vi barn vara med och påverka vilka maträtter Barnkassen ska innehålla. Utifrån barnens favoriträtter och vår ambition om sunda middagar skapar vi goda, varierade och näringsmässigt välbalanserade recept. Vi har också lyssnat på föräldrar som efterfrågat enkla och lättlagade recept. Det har resulterat i att vi behållit vår idé om att laga mat från grunden men att vi förenklar recepten och tar genvägar som färdiga såser eller grönsakstillbehör som går snabbt att förbereda. Små detaljer som gör matlagningen enklare! I Barnkassen är alltid tre av rätterna snabba medan två är medelsnabba.

Vår erfarenhet är att många barn gillar att äta sina favoriträtter ofta medan deras föräldrar föredrar större variation. Därför har vi valt att låta menyerna i Barnkassen komma tillbaka ungefär var fjärde månad.

Jag återkommer igen efter att vi provat den första kassen och talar om vad vi tyckte.

/ Mrsfunky

1 kommentar:

Therese sa...

Det ska bli spännande att se vad du tycker om denna barnvänliga variant! Och så jag gillar din app som gjorde att kortet såg ut att sitta i ett fotoalbum med trekanterna i hörnet, så fint!
får mig att komma ihåg att jag nog bör framkalla lite bilder, var allt för länge sedan...
Ha nu en fin fredag och mysig helg! KRAM