onsdag 15 juni 2011

.Sommarfest med teater

Ikväll när jag kom hem ifrån jobbet var det bara att gå och göra sig i ordning och byta kläder och fixa och sedan var det sommarfest på lillkillens förskola.
När vi kom dit var det en kvinna ifrån biblioteket där och hon berättade en saga om Bu och Bä och spelade teater för barnen. Det var mkt uppskattat hos både stora och små. Alla barnen satt som små ljus!


Lillkillen glad efter att ha fått diplom och paket

Efter sommaren är det åtta av barnen som ska sluta och börja på andra avdelningar. Det är jättemånga barn på kö, så dem får flytta vissa av dem lite äldre barnen, varav en av dem är L. Dem hade därför lite avtackning av dem barnen och hade gjort diplom och varsitt paket till dem som skulle sluta.Gulligt!

L får gå och hämta sitt diplom och sitt paket

Barnen väntar på att få glass

L mumsar glass

L sitter på filten och äter glass

Dem äldre barnen får oxå glass

L´s alla dagisfröknar

Hon som sitter längst till vänster ska sluta snart, hon går i pension. Hon är den som har varit ansvarig för båda killarna och vi har tyckt väldigt bra om henne. Det känns lite tråkigt att hon ska sluta, men dem som är kvar är väldigt mysiga och trevliga dem med.

Efter paketutdelning och allt bjöds det på korv och bröd till alla och sedan fick vi marängtårta med jordgubbar och kaffe och alla barn bjöds på glass. Det var en trevlig och mysig kväll som uppskattades av barnen.

/ Mrsfunky

Inga kommentarer: