onsdag 25 januari 2012

.Filmtipset

Jag och maken är med i Lovefilm och får hem nya filmer ganska ofta. Med andra ord blir det en hel del filmtittande och vi har sett många nya roliga filmer. Filmer vi har sett på sista tiden är:

Recension ifrån CDON:
Annies liv är en enda röra. Men när hon får reda på att hennes bästa vän Lillian är förlovad har hon inget annat val än att tacka ja till uppdraget som hennes brudtärna. Trots att Annie både är kärlekskrank och pank bluffar hon sig genom de dyra och bisarra ritualerna inför bröllopet samtidigt som hon får uppleva konkurrens om den närmaste vänskapen till Lillian.

En rolig film som man skrattar mycket till, men som ibland blir lite väl mycket och jag vill helst bara ta en kudde och gömma mig bakom.

Jag ger den 4 av 5 funkys.




Recension från CDON
Fjortonåriga Mattie Ross far har blivit skjuten till döds av ynkryggen Tom Chaney och hon är fast besluten att se till att rättvisa skipasoch att mördaren får vad han förtjänar. Hon tar hjälp av en skjutglad, försupen U.S. Marshal, Rooster Cogburn, och de ger sig iväg - mot hans protester - för att få tag på Chaney. För att kunna hämnas sin far måste hon förfölja brottslingen in på Indianernas territorium och dessutom hitta honom fort, innan en TexasRanger vid namn LaBoeuf fångar honom först och för honom till Texas för att stå till svars för mordet på en annan man.

Jag tycker att det var en annorlunda, men bra film, lite blandning mellan äventyr och action.

Jag ger den 3 funkys av 5 möjliga

Recension ifrån CDON:
Jamie (Jake Gyllenhaal) är en slipad säljare inom den cyniska läkemedelsbranschen. Med sin charm och skärpa gör han succé och inget verkar stå i vägen för hans lysande karriär. Tills han möter Maggie (Anne Hathaway), ett yrväder vars enda fokus ligger i att ta tillvara på allt vad livet har att erbjuda. Jamie blir förälskad men är han villig att ge upp sina drömmar för en kärlek som omöjligen kan ha en framtid?

En kanonrolig film som jag skrattade en hel del till. Jamie börjar sälja läkemedel och efter en stund får han chansen att börja sälja Viagra när det släpps. Mycket skratt och även en del tårar, en film som jag varmt kan rekommendera.

Jag ger den 4 funkys av 5 möjliga

/ Mrsfunky

Inga kommentarer: