tisdag 8 januari 2013

.Livets pussel är igång igen

Nu är vardagen och allt vad det innebär igång igen. Imorse var det dags för killarna att gå till dagis igen efter att ha varit ledig sedan veckan innan jul. Jag hade ställt klockan på halv åtta och tur var nog det annars hade vi inte hunnit. Killarna fick jag väcka för att hinna få i dem frukosten. Hm, undrar hur det ska gå nästa vecka när dem ska vara på dagis redan klockan sju. Nåja, det är ju så det ska vara, men jag lider med dem att dem behöver gå upp så tidigt. Tur att dem inte går heltid i alla fall utan som mest tre dagar i veckan. Det är verkligen en fördel när man jobbar deltid att barnen inte behöver vara så mycket på dagis. 

Efter några timmars lek på dagis var det dags att hämta hem dem och sedan fick vi besök av en god vän och hennes två barn. Det blev en hel del prat samt lite kaffe och fruktsallad. Lagom dem hade åkt var det dags att pack väskan och bege sig till årets första brottarträning. Får se om N kommer att fortsätta på brottningen eller inte. Han verkar tycka att det är skoj, men samtidigt tycker han att det är jobbigt med vissa av brottargreppen och speciellt när han måste brottas med dem som är mycket större, det gillas inte, vilket jag i och för sig förstår. Nej, brottning är kanske inte N´s grej, men vi ger det några chanser till så får vi se. Hoppas på att fotbollen ska dra igång under våren igen så får han kanske hoppa på det igen och bara köra det eller så. 

Ja, nu är livets pussel igång igen, vilket på sätt och vis känns ganska bra. Visst är det skönt med lov och att inte ha en massa måsten hela tiden, men samtidigt känns det skönt när man är inne i alla rutiner igen och vardagen är i full gång.

Livet- ett pussel som ibland är svårt att lägga!

/ Mrsfunky

Inga kommentarer: