fredag 18 maj 2012

.Serier som fastnar

Har länge hört talats om Game of Thrones och undrat vad det är för serie. Har bara hört gott om den, så självklart var vi tvungna att beställa hem den första säsongen och börja titta på.
Vet inte varför vi gjorde så, nu är vi ju fast igen. Den är riktigt bra och jag ser redan framemot nästa avsnitt. Det lär bli många kvällar framöver med riddare och kungar och dylikt.


(Recension ifrån SVT)
I ett land där sommaren kan vara i decennier och vintern en hel livstid drar problemen ihop sig. Serien, som hade amerikansk premiär i april 2011, bygger på George R.R Martins bok "A Song of Ice and Fire". Några av huvudrollerna spelas av Sean Bean, Mark Addy, Alfie Allen, Emilia Clarke, Michelle Fairley och Aidan Gillen.
Två kraftfulla familjer är engagerade i den dödliga katt- och råttaleken i det land som består av det beräknande södern, det vilda östern, det frusna norr och den urgamla Muren som ska skydda The Seven Kingdoms of Westeros. När lust, intriger, svek och övernaturliga krafter rör om i landet i kampen för Järntronen, får det oförutsedda och långtgående konsekvenser för alla.

Har ni inte börjat kolla ännu, gör inte det, ni blir fast!

/ Mrsfunky

2 kommentarer:

Agnes sa...

Jag har också hört talas om den serien, att den ska vara jäkligt bra. Jag är på jakt efter en ny serie att följa, så kanske blir det den :)

Och du, tack snälla för dina gratulationer. Det värmde ♥

AnnieeG sa...

hm, jag började kolla, men kanske är lite för pryd för de mjukpornografiska inslagen... :-O haha. Alltid kul däremot att ha en DVDbox man gillar så att man kan kolla lite när det passar. Kram!