fredag 18 maj 2012

.En kväll med allsvenskan

I onsdags kväll var jag och mannen bjudna på fotboll inne i Örebro. Det var ÖSK som spelade mot AIK. Wow, det var en annorlunda känsla att få vara med på. Jag är egentligen inte alls intresserad av sport, allra minst fotboll, men att själv få se en match i allsvenskan var inte alls dumt.


Först när vi kom dit fick vi gå upp till loungen där det bjöds på dricka av olika slag, samt en hel massa snacks. Klockan 18:00 fick vi gå och lyssna på ÖSK´s tränare hur han skulle lägga upp matchen och vilka som skulle vara med på planen. Att ÖSK ligger sist är inte så konstigt, vilken tränare. Han kollade ner, flackade med blicken, var inte alls karistmatisk som man trodde. Nej, det var inte alls intressant att lyssna på honom.


Vi gick sedan tillbaka till loungen där det bjöds på lättare mat, lite tapas och mer dryck. Det var väldigt god mat; köttfärsspett, kycklingspett, olika korvar, oliver, morötter, gurka, tacochips, salsa, etc....Det var en hel massa mat så det var bara att äta.

Sedan var det dags för matchen och det var en speciell upplevelse, speciellt eftersom loungen låg precis vid motståndarnas arena, dvs AIK´s hejarklack och fans var precis nedanför. Var dem tysta en sekund max, det var fullt ös hela tiden, man undrar hur dem mådde dagen efter i sina halsar. Dessutom, dem som stod och ledde hejaklacken, är dem ens intresserade av fotboll kan man undra, dem såg inte en sekund av matchen eftersom dem stod med ryggen till planen.

Ja, det var en trevlig tillställning och kanske att det blir fler fotbollsmatcher en annan gång.

/ Mrsfunky

Inga kommentarer: