torsdag 3 maj 2012

.En av alla drömmar

Jag har hittat ett hus, mitt drömhus. Ett hus som känns som om det är gjort precis för oss och vad vi behöver. Det är perfekt, helt underbart :-) Det finns bara några små problem. Det första, tänk om det är jätte många som kommer på visningen. För det andra, tänk om priset sticker iväg och det blir för dyrt. Det tredje är att vi inte vet om vi skulle få lånelöfte eller om vi ens skulle kunna få vårt hus sålt. Vad gör vi då?

Alternativet är att bara glömma allt och inte låtsas om att vi har sett huset, men hur lätt är det. Ja, ibland är det svårt att veta hur man ska göra. Jag får helt enkelt fortsätta att drömma, det blir enklare så och dessutom blir jag inte besviken.


Published with Blogger-droid v2.0.4

1 kommentar:

Mikaela sa...

Men tänk om det inte kommer jättemånga på visningen? Tänk om ni kan få lånelöfte och få sålt ert hus. Är det inte värt risken att bli besviken när du kan få köpt ditt drömhus? Gå o titta på visningen iaf, kanske är huset inte så perfekt som du tänkte, då spelar det ingen roll, annars kanske det är värt att testa, så länge man inte sätter sig i en skuldsits man inte klarar av såklart :)
Finns huset på hemnet? Nyfiken ;)