tisdag 28 oktober 2014

.Inte alltid lätt att sova

Nej jag ska inte säga att det alltid är lätt att vara på semester, speciellt inte när den man åker med snarkar så mycket så inte ens öronpropparna räcker till. Lägg därefter till två killar som inte ville somna på kvällen och som sedan vaknade alldeles för tidigt på morgonen.
Hm, det kommer att bli en lååång dag och en tidig kväll.

4 kommentarer:

Anna sa...

Vad skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Det är så skönt att plugga in öronpropparna djupt i öronen när man gå och lägger sig och verkligen höra hur omvärlden stängs ute. Sover själv jämt med öronproppar då jag har svårt att somna med störande ljud om kring mig och sover väldigt lätt. Vaknar av minsta lilla ljud om jag inte har propparna på mig. Har du något bra tips på öronproppar att sova med?

Mrsfunky sa...

Sv till Anna: Ja visst är det skönt att plugga in öronpropparna när man ska sova. Jag jobbar ju natt och har då alltid öronproppar när jag sover efter jobbet.
Jag använder ett par öronproppar ifrån apoteket, ett par rosa högdämpande i silikon tror jag att dem är. Dem är väldigt bra!

Hoppas helgen din varit bra.
Kram

Anna sa...

Tack så väldigt mycket för tipset på öronproppar. Hann in på apoteket och köpte dem igår. Sov med dem i natt. De var verkligen hur sköna som helt. Kände inte ens att jag hade dem på mig. Alla blev bara så tyst och skönt. Dämpade bättre de gula propparna jag brukar sova med. Ska helt klart fortsätta sova med dessa öronproppar.

Mrsfunky sa...

Sv till Anna: Vad bra att dem passade bra. Dem är väldigt sköna och man hör inte mycket omkring sig. Underbart!

Skulle inte kunna sova utan dem efter jobbnatt.

Ha en fortsatt fin dag!
Kram