onsdag 17 september 2014

.Att älska ngn är som att flytta in i ett hus....

Läste precis en bok som på ett bra och roligt sätt beskrev vad kärlek är.

"Att älska ngn är som att flytta in i ett hus. I början förälskar man sig i allt det nya, man förundras varje morgon över att det är ens eget, som om man är rädd för att ngn plötsligt ska rusa in genom dörren och påtala att det skett ett grovt misstag och att det inte alls är meningen att man ska få bo så fint. 
Men som åren går nöts fasaden, träet spricker här och var, och man börjar älska det där huset inte så mycket för alla sätt det är perfekt på som för alla sätt det inte är det. Man lär sig alla dess vinklar och vrår. Hur man undviker att nyckeln fastnar i låset när det är kallt ute. Vilka golvplankor som sviktar lite lätt när man kliver på dem och exakt hur man ska öppna garderobsdörrarna för att dem inte ska knarra. Det är det, alla de små hemligheterna som gör det till ditt hem" 



Vad ska man säga, jag tycker att det var en underbar beskrivning på vad kärlek kan vara mellan man och fru och det är precis så det är. 
Att älska en annan person för den som den är med alla små vinklar och vrår, det är äkta kärlek! ♥

/ Mrsfunky

1 kommentar:

Therese sa...

Ha ha ja, det var KLOCKRENT! Gillar beskrivningen skarpt och ler här för mig själv. Lämnar även en varm kram och önska dig och de dina en fin onsdagskväll <3