tisdag 19 juli 2011

.Filmtips

Iförrgår såg mannen och jag en riktigt rolig och härlig film som bjöd på många skratt. Den hette: Cop Out och hade bla Bruce Willis i huvudrollen. Kan varmt rekommendera den om ni har tråkigt en kväll och behöver lite skratt.

.

Recension ifrån CDON:

Actionhjälten Bruce Willis och superkomikern Tracy Morgan spelar två poliser från Brooklyn som hela tiden munhuggs, men som ställer upp för varandra när det verkligen gäller. Kevin Smith (Clerks, Chasing Amy) har regisserat den här spännande komedin där killarna är på jakt efter ett stulet baseballkort från 1952 i perfekt skick – en jakt som leder till en revolverstrid med en farlig narkotikakartell.

Igår kväll såg vi en film i 3D; The green hornet oxå en bra film med underbara 3D-effekter. Kan även rekommendera den.



Recension ifrån CDON:
Britt Reid (Seth Rogen) slappar på dagen och festar på natten...tills han äntligen hittar nåt häftigt att syssla med: han blir Green Hornet, en superhjälte! Tillsammans med kampsportmästaren Kato (Jay Chou) tar han sig an LA:s undre värld. Inte ens Britts assistent, Lenore (Cameron Diaz), misstänker att det udda paret är den maskerade duo som lyckas besegra stadens tuffaste skurkar ledda av Chudnofsky (Christoph Waltz). Med stil, klass och en arsenal av häftiga grejer skipar Green Hornet och Kato rättvisa på sitt eget sätt i en oemotståndlig blandning av superhäftig action och hejdlös komedi.

/ Mrsfunky

Inga kommentarer: