tisdag 29 juli 2014

.We are on our way

Nu är vi på väg! Snart är vi vid varmare breddgrader och njuter av sol och bad och god mat.

måndag 28 juli 2014

.Jag kommer alltid att älska dig

Finns inga ord, kärleken till min man är så stor. Vi har snart varit gifta i tio år och jag älskar denna man lika mycket nu som då om inte mer. Vad vore jag utan honom, mannen i mitt liv, han som ger mig så mycket kärlek och omsorg, han som gör mig hel.
Är oerhört tacksam och glad över att våra vägar korsades, älskar dig mer än ngt annat, kommer alltid att älska dig. Det är för alltid du och jag! 💜

.Off we go

Ja imorgon bär det av, två veckors sol och bad och bara vara. Längtar! Väskorna är packade och klara och nu är vi taggade och ser framemot en hel del sol, bad, god mat och fantastisk snorkling och det bästa av allt; kvalitetstid med familjen.

.Veckans bilder v30

Här kommer några av förra veckans bilder ifrån Instagram:

söndag 27 juli 2014

.Kan inte få nog av skor

Håller på att packa inför vår semesterresa på tisdag och kan inte riktigt bestämma mig hur många skor jag ska ha med mig. Kan man ens ha för många skor med 😉

.Inte bästa tiden

Nej igår gick det inget vidare på joggingturen, men jag tog mig ut i alla fall och det kändes bra efteråt. Jag har en bit kvar till mitt mål, men jag är sakta men säkert på väg.

fredag 25 juli 2014

.Äntligen en riktig sommar

Vi är ute på Vättern igen och njuter av sol och värme. Äntligen har vi fått en härlig och skön sommar. Tänk om sommaren alltid vore så här underbar. Det här är livet och jag njuter av varje sekund.

torsdag 24 juli 2014

.Lata sköna dagar

Just nu har vi många sköna dagar i solen. Snacka om högsommar, vilken tropisk värme. Idag stod termometern på 33 grader, lite väl varmt kan jag tycka. Det blev en heldag på stranden, med sol och bad. Så skönt att bara vara och inte göra ngt särskilt. Älskar sådana dagar.
Just nu ligger jag i hängmattan och njuter, det är alldeles lagom varmt nu och då får man passa på. Jag borde ta mig en joggingtur, men vet inte om jag orkar. Jag tror nog att latmasken har infunnit sig den här veckan, inte bra inte. Får ta tag i den snart och kasta bort den än gång för alla.

onsdag 23 juli 2014

.Nyservad och godkänd

Han klarade besiktningen. Vi har precis kommit hem ifrån BVC där L har varit på 6-års kontroll. Han klarade av det galant, även om sprutan var lite jobbig. Han var 119 cm lång och vägde 23,1 kilo. Min lilla kille börjar bli stor och om han fortsätter så här lär han snart växa i kapp storebror med.
Nu börjar nästa äventyr till hösten med mer utmaningar för lillprinsen, min blivande skolkille.

tisdag 22 juli 2014

.Ännu en härlig sommardag

Idag har vi åter igen haft en härlig dag med nästan tropisk värme. Vilken sommarvärme vi har fått, äntligen! 😃 Vi packade väskan och tog med min mamma och min lillebror samt syrrans tjejer till Tisaren för en underbar dag med sol och bad och skratt och skoj. Vilken härlig dag!

måndag 21 juli 2014

.Bad och lek och god mat

Ikväll har vi varit och grattat min kära systerdotter som fyllde hela sju år. Liten börjar bli stor. Vi hade en trevlig kväll och bjöds på god mat och sedan tårta och kaffe. Kusinerna badade och körde femkamp och hade riktigt skoj. Kul att se dem ha så roligt tillsammans 😃

söndag 20 juli 2014

.En pool kanske vore ngt

Idag efter lunch åkte jag och killarna hem till mina föräldrar i Julita. Vi fikade, badade, pratade och stannade även på middag. Vi hade en superhärlig och skön eftermiddag och kväll i solen och värmen. Tänk vad härligt med en pool som man kan svalka av sig i när man blir varm. En vacker dag skulle jag nog kunna tänka mig en pool, men det lär nog dröja. Det är ju inte gratis direkt, men man kan ju få drömma lite 😃

lördag 19 juli 2014

.Livet är inte alltid lätt

Det är inte alltid lätt livet och det gäller att ta vara på varje sekund av det för vi har bara ett liv att leva. Hur väljer vi att leva vårt liv, vad fyller vi vårt liv med.
Jag vill kunna se tillbaka på mitt liv när jag är pensionär och känna att jag inte ångrar ngt, att jag har gjort det jag ville med mitt liv och känna mig nöjd. Jag tror på det och hoppas att det blir så.

.Dags för ngt nytt

Nu har vi börjat riva lite i vårt gamla hus som vi har på tomten. Bort med det gamla och in med nytt. På tisdag kommer dem och ska börja med grunden till vårt stora och fina garage och kontor och det kommer att bli så bra. Det är ngt nytt på gång och vi ser med spänning framemot det.

onsdag 16 juli 2014

.Så mycket kärlek

Älskar dessa två så mycket. Tänk att man kan känna så mycket för sina barn och att dem dessutom ger så mycket kärlek. Vad gjorde jag utan mina älskade prinsar! 💜

lördag 12 juli 2014

.Härliga ljuvliga dagar

Vi har haft härliga ljuvliga dagar på Vättern, vårt egna lilla paradis 😃 Vi har badat, solat, fiskat, badat igen, skrattat, spelat spel och bara umgåtts och haft mysigt hela familjen. Oh vad jag älskar sådana lugna sköna dagar. Det är verkligen kvalitetstid. Utlandsresor är härligt och mysigt på alla sätt men sådana här dagar ger mera, det är kvalitetstid på riktigt!

torsdag 10 juli 2014

.Underbar morgon att vakna till

Klockan är bara åtta och här sitter jag mitt ute på Vättern med en fantastisk utsikt. Det kommer att bli ytterligare en strålande dag med klarblå himmel och strålande 🌞. Svensk sommar kan leverera.

onsdag 9 juli 2014

.Härliga sommarkväll

Vi är ute med båten och ska snart sova. Vill dock knappt gå in, det är en fantastisk kväll. Vi har en härlig kväll på Vättern.

.En sommarklassiker

Igår kväll fixade jag en härlig sallad till mig och mannen, en riktig klassiker: ceasarsallad. När det är sådan värme blir man knappt hungrig, men en sallad går alltid ner. Det smakar bra i värmen.

.Cowboys för en dag

I måndags åkte vi ner till High Chapparal med några goda vänner. Jag har aldrig varit där förut och inte killarna heller så det var spännande att se hur det var. Det var nästan för varmt att gå där på förmiddagen, men på eftermiddagen öppnade sig himlen och släppte ut allt vad den hade och under en timme kunde man inte ens vara ute på grund av skyfall. Efter det kunde man äntligen andas igen.
Det var en mysig dag med olika shower, båtturer, indianer, cowboys och mycket mer. Killarna hade så kul och ville knappt åka därifrån. Kan varmt rekommendera stället till flera. Det är inte så stort så på en dag hinner man helt klart gå igenom parken.