söndag 29 juni 2014

.Kallt men mysigt

Ja det var lite kallt och väldigt mycket regn, men oj vad mysigt det var att få vara ute med båten. Det lär bli många fler sådana turer i sommar och då förhoppningsvis lite bättre väder. Vi fick en fin fredagkväll utan regn då vi hann både fiska och grilla korv. Det blev även lite mys på båten med ett supergott rosévin och chips innan sovdags.
På lördagen ville regnet inte sluta ösa ner så det blev en mysdag på båten med sällskapsspel och fika. Det blev dock en liten stund fiske då vi åtminstone fick en abborre, mer än så blev det inte. Bättre lycka nästa gång! 😃
Ja vi hade som sagt en mysig men regnig dag på båten en av många flera.

fredag 27 juni 2014

.Lite halvgalna

Vi är just nu ute på Vättern med båten. Vi trotsar regn och rusk och ger oss ut för premiären med övernattning. Peppar, peppar så ser vi lite blå himmel och sol så kanske att vi får en mysig kväll ändå. Lite fiske blir det samt korvgrillning på nån ö i skärgården. Mysigt! 😃  Det är sådant som är kvalitetstid med familjen .

tisdag 24 juni 2014

.Som i en dröm

Just nu är vi i norra Tyskland, ca två mil ifrån Rostock vid havet. Vi kom igår och vad ska man säga, det är som i en dröm. Jag har aldrig bott på ett sådant fint hotell, det är helt underbart. Omgivningen är fantastisk vacker, rummet är otroligt fint, maten, ja jag har aldrig ätit nån så god trerätters middag förut. Dessutom har dem ett spa som vi besökte igår och som var utöver det vanliga. Jag har inga ord, det måste upplevas! 😃

söndag 22 juni 2014

.Fem små byar

Som sagt, bilder säger mer än ord. I går besökte vi Cinque Terre, dem fem små byarna och det var helt fantastiskt vackert, bland det vackraste jag sett. Helt ärligt så har jag blivit ännu mer förälskad i Italien och allt det vackra och goda som finns där.
Jag njuter av allt det underbara som vi får uppleva, men nu saknar jag mina två små busar och längtar verkligen tills på onsdag då jag får krama dem.

torsdag 19 juni 2014

.Vilket underbart land

Vi har det som sagt helt underbart härnere i detta fantastiska land. Skulle kunna berätta en hel del men bilderna får prata för sig. Vi njuter och har det gott!

.Man kan inget annat än att älska

Ja man kan inget annat än att älska detta land. Italien är ett fantastiskt land och jag älskar det mesta här; folket, maten, naturen, omgivningarna. Vi har det så bra jag och älsklingen, jag njuter i fulla drag 😃

tisdag 17 juni 2014

.Genom berg och dalar

Vi är framme vid nästa delmål, Innsbruck. Vi har kört ca 85 mil idag och har haft ett bra flyt hela resan. Dem sista 20 milen körde vi nercabbat och det var så härligt och skönt. Det var ca 25 grader och sol, underbart! 😃 Nu ska vi bara vila benen en stund och sedan ska vi byta om och gå och äta en god och trevlig middag. Vi har det bra jag och min älskade man.

.Prinsessa för en natt

Det här hotellet är helt fantastiskt, vilket ställe. Det är superfint och lyxigt och omgivningen är helt underbar. Skulle gärna ha bott här fler nätter, men det får bli en annan gång. Vi har avnjutit en god och härlig frukost och ska snart ta en promenad i den härliga parken innan vi far vidare neråt mot Österrike. Vi har det sååå bra! 😃