tisdag 31 december 2013

.Lite snäckletning

Idag på förmiddagen åkte vi en sväng till en av stränderna som ligger i närheten för att leta lite mer snäckor. Killarna hittade en hel massa snäckor vill jag lova och var helt lyckliga. Det var en av dem vackraste stränderna jag sett,  synd bara att det var för kallt att bada. Vi hade det dock bra ändå. 

.Vilken utsikt

Nu har vi bott i lägenheten i mer än två dagar och jag älskar den. Utsikten är helt fantastisk,  delfiner simmar utanför,  mäktigt! :-) Killarna älskar poolen och jacuzzin ska vi pröva ngn dag. Jag njuter av att kunna ha vårt eget lilla krypin och kunna laga mat själv och inte alltid behöva gå ut på restaurang.
Vi har det bra på andra sidan jorden,  även om vi kunde önska lite bättre väder.
Nej,  nu ska jag snart gå och fixa i ordning mig inför kvällens nyårsmiddag. Ser framemot det!

Hoppas ni alla har haft en härlig nyårsafton och får ett gott nytt 2014! :-)

.Sista dagen på året

söndag 29 december 2013

.Klänning deluxe

En sådan här klänning kanske man skulle ha,  alla tjejers dröm :-) Killarna bara tittade på den och tyckte den var riktigt ful. Tur att man är olika! ;-)

.Två små killar med hatt

Älskar mina två små prinsar sååå mycket! ♥ ♥ ♥
Är enormt stolt över dem,  dem är så duktiga och det är inga problem att ha med dem ute. Trots långa köer,  sena kvällar och mycket folk och många affärer så gnäller dem inte. Mina små änglar! ♡♡♡

.Lite mera lego

Medan vi väntade på att få komma in på restaurangen så passade vi på att shoppa lite. Vi gick in på legobutiken där båda killarna hittade en hel del roligt. Det var två stolta killar som kom ut ur affären.

.En annorlunda restaurang

Ikväll hade vi lovat barnen att äta på T-rex, en restaurang med dinosaurier i som vi hade hört skulle vara en upplevelse. Sagt och gjort! :-) Vi fick vänta nästan två timmar på att få bord och sedan en bra lång stund innan det blev mat, men det var helt klart värt väntan. Det var nog den godaste hamburgaren jag har ätit och en spännande miljö som vi befann oss i. USA kan det där med upplevelser och häftiga saker.

lördag 28 december 2013

.Äventyrsön

I går tillbringade vi hela dagen på en av Universals nöjesparker. Vilken rolig och härlig dag. Vi hade så kul och vi åkte så mycket roliga karuseller och attraktioner. Killarna älskade det och var så duktiga hela dagen. Är enormt stolt över mina små prinsar. Dem finner sig i allt och trots långa dagar och mycket köande så gnäller dem ingenting. Kan inte ha bättre barn ♡♡♡
Det roliga är oxå att dem vågar åka allt så vi kan ha kul tillsammans alla fyra. Visst,  vissa saker är dem för små för men alla attraktioner som dem har längden inne för åker vi. En av höjdpunkterna under dagen var när killarna fick träffa sin stora idol,  spiderman.  Det var två lyckliga killar vill jag lova.
Imorgon ska vi besöka nästa av Universals parker , så nu börjar det bli dags att sova om jag ska orka upp.

torsdag 26 december 2013

.Christmasday

Idag har vi bara slappat,  ätit god mat och haft en skön dag med sol och bad. Vi har det sååå bra! :-)

.Disney x 2

Vi har spenderat två dagar på Disney World och vi har haft två fantastiska dagar. Här kommer några bilder ifrån det: 

.En annorlunda jul

I år har vi firat en annorlunda jul än vad vi brukar, men vilken härlig sådan. Vi har det sååå bra här i Orlando och vi har upplevt en massa roliga och spännande saker. Vi njuter verkligen och tar dagen som den kommer. Älskar det här livet! :-)

söndag 22 december 2013

.En massa alligatorer

Idag åkte vi till Everglades Holiday Park för att åka airboat och för att se på alligatorer. Det var en häftig och spännande upplevelse och killarna älskade det. Vi såg flera olika slags fåglar och såg även alligatorer i det fria,  sååå häftigt! :-) Det var kul att se dem simma runt båten och se dem på nära håll. Vilka fantastiska skapelser.
Efter båtturen var det en liten show där en kille höll på med alligatorer och för dem som vågade så fick man även chans att hålla i en liten babyalligator,  vilket N självklart ville göra. Det var en härlig och spännande upplevelse som vi kommer att minnas länge.

.Vilka stränder

Efter att ha tittat och spanat efter alligatorer så åkte vi till Miami Beach där vi satte oss på stranden och åt lite lunch. Sedan letade killarna efter snäckor medan jag och mannen bara slappade. Vilka fantastiska stränder det finns! :-)

lördag 21 december 2013

.En dags shopping

Igår tillbringade vi dagen på ett shoppingcenter. Vilken rolig och härlig dag! :-) Jag har nog aldrig shoppat så mycket på en och samma dag. Vi hittade så mycket fint till både oss själva och till barnen. Känns kul att få unna sig lite. Det lär nog bli mer shopping lite senare.
Killarna var superduktiga och gnällde inre en gång trots att vi shoppade i över åtta timmar. Dem var med och bestämde vilka kläder dem ville ha och sedan fanns det ju även leksaksaffärer så dem fick köpa varsin leksak för sina egna pengar. Räddaren i nöden var även deras ds, det funkar bra i alla lägen.
Ja för ngn som älskar att shoppa är det här rena drömmen :-)