måndag 31 januari 2011

.I´m gonna fight for you

I´m gonna fight for you
(Kathy Troccoli)
You are not alone, He is here
You know you're dear to His heart
I wouldn't lie to you, oh He'll come
He has known the pain you're going through
And faithful is the Lord
In the darkest hours of night
To keep the flame of hope alive

CHORUS:
I'm, I'm gonna fight for you
Lay down my life for you
Cause His love it never dies
And I'll get down on my knees for you
I will believe for you
Oh I'm right by your side
I'm gonna fight for you

He has said His ways are not our ways
And His thoughts are not our own
He's more that just a man, oh He's God
Let Him hold the things we cannot understand
And faithful is the Lord
In the darkest hours of night
To keep the flame of hope alive

CHORUS

No one can ever heal your soul
Like the One who'll never let you go

CHORUS


Jag försökte hitta en video där låten var med så ni kunde lyssna på den, men hittade tyvärr ingen. Därför får ni bara texten! Den är så talande och jag bara älskar att höra sången.
Vi förstår inte alltid allt som händer och sker, men en sak vet vi: vi är inte ensamma. Det finns en som bär oss igenom allt och som har allt i sin hand.

/ Mrsfunky

.Första studieuppgiften

Ska försöka ta mig i kragen och komma igång med studierna. Har en 400 sidor lång avhandling som jag ska läsa och sedan skriva ett arbete om. Den handlar om barnmorskans historia mellan 1920-1950. Kanske inte världens roligaste, men måste man så måste man. Den ska vara klar nästa tisdag, så det är bara att sätta fart. Har dessutom en del andra saker som jag ska läsa tills imorgon.

Tur att killarna är ganska länge på dagis idag så jag kan få lite gjort. Med en stor kopp te och en pro viva shot så är huvudet på topp och jag kan ägna några timmar till lite läsning. Inte alls dumt!
Förresten, är så glad för att det har gått bra att lägga lillkillen i sin nya säng. Jag trodde inte att det skulle vara så lätt. Vi har fått lägga honom max två gånger varje kväll och sedan har han somnat. Det är imponerande! Jag trodde det skulle bli mycket spring upp och ner, men inte. Skönt! Hoppas det fortsätter så!

Nej, nu ska böckerna fram, så på återseende!
/ Mrsfunky

.Måndagslistan

Idag måndag är jag glad för att:

-vi har haft en mysig helg tillsammans bara familjen

- vi är en liten klass i skolan som jag trivs bra med, kommer att bli en härlig tid.

- vi till helgen ska träffa goda vänner

- jag har en underbar man- älskar dig!

- det är plusgrader ute, härligt promenadväder

- jag idag får hem mitt wii fit så jag kan träna

- jag har fått dem första buden på mina auktioner på tradera, känns alltid bra

- jag lever det liv jag lever!

-för att lillkillen somnar bra på kvällarna i sin nya säng


Önskar er en fortsatt trevlig måndag och en skön vecka!

/ Mrsfunky

.Matsedel v 5

Måndag: Köttfärssås med squashtagliatelle

Tisdag: Stekt fläsk, löksås och äppelsallad

Onsdag: Fiskgryta med tomat

Torsdag: Köttfärs- och rotfruktssoppa/ våfflor till efterrätt

Fredag: Tacos

Lördag: Indisk kyckling

Söndag: Lax i ugn med rostade grönsaker




Smaklig måltid!


/ Mrsfunky

lördag 29 januari 2011

.En liten sångfågel

Lillkillen är våran lilla sångfågel. Han går och sjunger hela dagarna och det roligaste är att man hör verkligen vilka sånger det är, samt att han håller tonen. Han är lite smått musikalisk, vilket han har fått efter sin pappa.

L med alla sina halsband samt sina älskade öronskydd =)

Är det ngt han tycker om att göra så är det att gå omkring med saker om halsen. Det spelar ingen roll om det är halsband eller inte, det roligaste är att sätta sakerna där. Det kan vara alltifrån halsband till medaljer till ögonlappar. Pricken över i:et är hans öronskydd som han gärna går omkring i.

Älskar dig min lilla sångfågel! ♥

/ Mrsfunky

.Lillebror börjar bli stor

I dag har vi tagit bort lillkillens spjälsäng så det ska bli intressant att se hur det kommer att gå för honom ikväll när han ska lägga sig. Kommer vi att få springa hela kvällen eller inte...? Ja, vi får se hur det går. Tyckte att det började bli dags för honom att byta säng nu. N var ju inte ens två när han bytte säng, men å andra sidan så behövde vi spjälsängen till lillebror då och så är ju inte läget nu.
Ja, annars har vi inte gjort så mkt idag utan mest slappat. Jag sov fram till lunch och sedan fixade vi mat tillsammans och ja, that´s it.
Borde egentligen ha pluggat idag, men tänkte att jag tar det imorgon istället. Det är det värsta med att ha börjat plugga att jag måste sitta på helgen när jag bara vill mysa och umgås med familjen.

Vad har ni för planer för helgen?

/ Mrsfunky

fredag 28 januari 2011

. Superhjältar

Var och hälsade på hos kompisen C och hennes barn på eftermiddagen och då klädde N och kompisen L ut sig till superhjältar. Sååå coola! :-)
Published with Blogger-droid v1.6.6

.Bra start på dagen

Vad är egentligen en bra start på dagen? Vad ska man ge sina barn till frukost? Ja, det finns många olika förslag och idéer hit och dit på vad som är bäst för ditt barn, en bra start på dagen.
När dem var små åt dem oftast havregrynsgröt eller lättgröt, men N föråt sig på det och vägrar äta det nu. L går det sådär med, men han brukar oftast vägra äta han med, dessutom är det svårt att ge dem olika, för L vill gärna ha det som N har.

Det som går hem bäst härhemma är filmjölk med flingor av olika dess slag och då främst Corn Flakes eller Kellog´s Special. Det kan dem äta flera gånger per dag om dem får. Ibland lyxar vi till det med andra flingor, men oftast blir det dem vanliga.

Risgrynsgröt är oxå ngt som dem kan äta flera gånger per dag om dem fick. Ett tag åt dem det flera gånger i veckan till frukost, men nu var det länge sedan sist.
Oboy som dem flesta barn tycker om går inte hem härhemma och det är jag väldigt glad för.
Dessutom så föredrar mina killar mörkt bröd framför ljust bröd, oxå väldigt skönt eftersom jag själv föredrar mörkt bröd.

Vad äter era barn till frukost?


/ Mrsfunky

.Strular med lönen

I förrgår var det lönedags och jag var riktigt spänd på att få se lönen, med tanke på att jag hade jobbat hela jul och nyår samt jobbat lite extranätter. Vad händer då, jo jag får knappt ngn lön alls. Mina extranätter skulle jag få betalt för först i februari, ob:n skulle vi få några veckor senare pga att vi precis har bytt lönesystem och allt, samt att jag inte fick några pengar för att jag studerar, vilket jag ska få. Summa summarum, jag fick ca 4000 kr, vilket man inte kommer särskilt långt på. Snacka om att bli irriterad. Frågan är nu bara hur länge det dröjer innan jag får resten av pengarna. Måste jag vänta tills i slutet av februari eller....?! Det värsta av allt är att ingen verkar ha koll på ngt. När jag pratar med chefen så säger hon en sak och pratar jag med löneassistenten säger hon en sak, så det är ju inte så lätt.
Nej, jag är glad att jag inte jobbar som chef, för det kan inte vara lätt.

/ Mrsfunky

torsdag 27 januari 2011

.Kvällsrutiner

Nu ligger båda killarna och förhoppningsvis så somnar dem snart. Vore skönt så jag kan få en lugn kväll för mig själv. Borde egentligen både städa och plugga, men jag tror jag hoppar det och sätter mig i soffan och slappar istället. Det andra kan jag göra imorgon istället.


Killarna sitter och tittar på tv innan läggdags

N har kommit på att det finns ett jätteroligt bilspel på min mobil (ung som Mariokart) och vill gärna spela det både en och två gånger. Man får inte ha sin mobil i fred inte, det ska börjas i tid =)

L älskar teletubbies, så ikväll blev fick det bli det.

N med min telefon, kan knappt slita sig.

Båda barnen har alltid varit lätta att lägga på kvällarna. Vi har bara lagt dem i sina sängar och sedan har dem somnat själva. Så skönt! Vissa kvällar läser vi en saga, men ibland blir det ingen utan då får dem sova ändå. Innan dem lägger sig ber vi Gud som haver och sedan släcker vi lampan och säger godnatt. N brukar vilja lyssna på en sagocd innan han ska sova, så det brukar han få göra. Oftast har han somnat innan sagan är slut.

Ja, det är skönt att det går så bra att lägga dem, hoppas det fortsätter så även när dem blir större.

Vad har ni för rutiner på era barn?

Nej, nu börjar magen göra sig påmind om att den inte har fått mat på ett tag, så bäst att gå ner och äta ngt.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

/ Mrsfunky

.Morgonstund har guld i mun eller...

Sitter och äter frukost. Väskan är packad och det är snart dags att bege sig till skolan för en heldag med föreläsningar och studieuppgifter. Känner mig lite småseg, men jag är inte helt van ännu att gå upp så tidigt och dessutom hålla igång så mkt hela dagarna. Är ju van att jobba på natten, så det blir lite omställning. Mannen ska bort på styrelsemöte idag och kommer hem först imorgon, idag kommer barnens farmor och farfar och ska ha dem hela dagen. Skönt för dem att slippa vara på dagis idag. Nu får dem vara hemma och leka och busa istället.
Nej, nu ska jag gå och göra mig klar.
På återseende!

/ Mrsfunky

onsdag 26 januari 2011

.Svårigheter i livet

Min mamma har varit sjuk sedan 1997. Hon mår dåligt psykiskt och har varit deprimerad från och till under hela den tiden. Hon har legat på sjukhus bra många gånger, dem första åren var hon där under flera månader sammanlagt, men nu har det blivit mer sällan, vilket känns skönt. Nu är det dags igen, så förra veckan var hon tvungen att läggas in igen och vi vet inte hur länge hon blir kvar. Det känns tungt och jobbigt, lider så med henne, med min pappa som får vara hemma själv och alla i min närhet. En sådan här sjukdom påverkar så många och det är svårt att se sina nära och kära tappa livsgnistan och inte vilja leva längre. Det är en sjukdom som inte alltid är lätt att förstå.
Det har varit många turer fram och tillbaka, med mediciner hit och dit och andra behandlingar som dem tror ska hjälpa och visst, det hjälper kanske för en stund, men jag önskar så att min kära mamma skulle få bli helt frisk och aldrig mer behöva läggas in och få vård.
Nej, livet är inte alltid enkelt och det finns upp- och nergångar, men jag är ändå så tacksam över att jag har den familjen jag har. Vi har upplevt mkt tråkigheter tillsammans och det har varit många tuffa år genom vår uppväxt, men vi har klarat det tillsammans och genom det har vi oxå kommit varandra närmre samt blivit starkare. Jag är den jag är och det beror på det som jag har upplevt och vad jag har varit med om.

Jag älskar dig mamma och jag hoppas att du får bli bra snart så du kan komma hem. Vi saknar dig och vill vara med dig!


/ Mrsfunky

.Träning hemma i vardagsrummet

Köpte en rockring för ett tag sedan för jag tänkte det vore bra träning. Det är säkert bra träning, men aj vad det gör ont. Jag kan inte träna längre än några få minutrar, står inte ut mer än så. Dessutom är jag helt blå på flera ställen på midjan och vid höfterna, ser inte så så bra ut. Undrar om det ska vara så eller om det kommer att gå över efter ett tag. Det är ju inte så roligt om man ska bli blå varje gång man tränar lite.
Däremot ser jag framemot att få hem min nya leksak, ett Wii Fit Plus med balansbräda. Så nu ska det börja tränas ordentligt hemma i vardagsrummet. Kanske inte ger lika mkt som annan träning, men det är bättre än ingen träning alls. Dessutom så slipper jag åka iväg och träna, vilket tar för mkt tid.
Japp, så nu vet ni vad jag kommer att göra om kvällarna när jag inte pluggar =)
Sitter just nu och tittar på Sveriges Mästerkock och det är riktigt kul, men man blir lite sugen på mat. Hm, kanske får ta mig lite bär och keso så jag stillar suget.

/ Mrsfunky

.Lite mer shopping

Fick hem ett paket idag ifrån Lindex med kläder som jag köpt till killarna. Eftersom N vill använda mysbyxor en del var jag tvungen att köpa några fler till honom. Dessutom börjar L växa ur sina, så han behövde några byxor i stl 98.
Normalt sett köper jag inte så mkt kläder till mig själv på Lindex, men nu hittade jag ett par riktigt snygga jeans för bra pris. Sköna var dem oxå! =)

Lindex Shop Online - Jeans


Bild från Lindex Shop Online

/ Mrsfunky

.Olika uppfattningar om vad som är coolt

Om man är 4 år eller 31 år så har man olika uppfattningar om vad som är coolt eller inte. Vissa saker som jag tycker är coolt tycker inte N om och tvärtom. Det är ju precis så det ska vara, man tycker olika om saker och ting. Nu senast har N kommit underfund med att det är väldigt skönt med mysbyxor och det har han ju helt rätt i. Dessutom är det coolt med mysbyxor och om han fick bestämma skulle han gå i mysbyxor varje dag. Där är vi lite oense. Visst är det skönt med mysbyxor men coolt, nja.....Jag vill inte att han ska gå i mysbyxor varje dag. Ngn gång ibland, absolut, men inte varje dag. Jag förstår honom, det är sååå skönt och visst vore det bra skönt att gå omkring i dem dag ut och dag in, men jag föredrar nog jeans.

Som sagt, vi tycker inte alltid lika om allting, men det är kul att han har åsikter om sina kläder och vad som är ok och inte. Han kan ibland komma och säga till mig; " mamma, vad fin du är i dag, eller, vilken fin jacka du har" . Då blir man glad!

Har precis avslutat lunchen, sent om sides. Det fick bli bacon och fetaostsallad, gott, gott!
Nu däremot ska jag försöka ta reda på tvätten.
På återseende!

/ Mrsfunky

tisdag 25 januari 2011

.Känns helt rätt!

Idag hade vi en spännande föreläsning på eftermiddagen, där en barnmorska ifrån förlossningen i Västerås var och berättade om hur det är att jobba där. Wow!!! Vilket jobb det verkar vara, så spännande och roligt. Visst undrar man hur man ska klara av allting, men jag har ju ett tag på mig innan vi är klara. Innan dess ska vi förlösa 50 barn, vara med på tre snitt, ett planerat och två akuta, samt vara med vid 50 andra förlossningar, men inte förlösa. Så ja, jag tror att jag kommer att känna att jag har lite erfarenhet innan jag blir klar. Jag tycker att det ska bli så spännande att få börja jobba som barnmorska. Tänk att varje dag ha födelsedagsfest =)
Visst finns det nackdelar oxå, men jag tror att dem positiva sakerna överväger det och dessutom har väl alla yrken sidor som är mindre roliga att tas med.
Den här första kursen är lite småflummig känns det som, men nästa kurs blir tuff. Då blir det mkt plugga av, så då gäller det att ha huvudet på skaft.
Förresten fick reda på idag att jag troligtvis inte kommer att få jobba ngt extra under studietiden, vilket känns lite tråkigt. Visst, det kan ju vara skönt att få vara ledig varje helg, men jag hade liksom räknat med att jobba lite extra då och då. Tydligen får man inte jobba extra när man får utbildningen betald, eftersom det räknas som heltidsjobb. Konstigt att man inte har fått mer information om det. Nåja, jag ska kolla upp det ordentligt imorgon.
Nu ska jag mysa lite med sonen innan han ska sova.
På återseende!

/ Mrsfunky

måndag 24 januari 2011

.Första dagen avklarad

Jaha, då har man klarat av första dagen i skolan. Idag var det bara upprop och en massa information. Imorgon däremot kör det igång ordentligt med föreläsningar mellan kl 09:00-16:00, så då gäller det att vara med.

Det verkar vara en mysig liten klass med ca 17 stycken, men troligtvis blir det 3-4 stycken till som kommer in på reserv. Jag tror att det kommer att bli en rolig tid och jag känner mig riktigt peppad för att plugga. Vi är ca 7 stycken ifrån Örebrotrakten så jag hittade två andra tjejer som jag ska samåka med. Känns skönt att slippa åka själv varje dag, dessutom blir det billigare.

Ja, nu är vi på gång och jag har en spännande tid framför mig =)
Nu ska jag börja förbereda middagen och ta reda på tvätten.

Ha det gott!


/ Mrsfunky

.Matsedel v 4

Måndag: Köttfärsröra med senap och grönsaker

Tisdag: Orientalisk korv med ris och gröna ärter

Onsdag: Stekt torsk med bönsallad och het remouladsås

Torsdag: Kryddig linssoppa/ pannkaka

Fredag: Köttfärspaj med sallad

Lördag: Kycklinggratäng med äpple

Söndag: Fläskfilé med rödbets- och chevregratäng




Smaklig måltid!

/ Mrsfunky

.Måndagslistan

Idag måndag är jag glad för att:


-jag idag började skolan, verkar vara en mysig liten klass ca 17 st

- vi har haft en mysig och trevlig helg med en massa kalas och firande till höger och vänster

- jag har så många härliga vänner runtomkring mig. Ni är underbara!

- jag har världens bästa man och två helt underbara små killar. Jag älskar er!

- jag bara jobbar en natt till helgen, sedan mys med familjen resten av tiden.

- jag har fått tag på så många av böckerna redan, både nytt och begagnat.

-jag fortfarande är peppad till att äta nyttigt, funkar än så länge! Skönt!


Ha en fortsatt trevlig måndag och en skön helg!




/ Mrsfunky

.Första dagen i skolbänken

Idag gäller det! Idag är det första dagen i skolbänken, spännande!
Mannen är och lämnar killarna på dagis och när han kommer hem börjar det bli dags att åka. Kommer att kunna vägen till Västerås utan och innan sedan, men det är bra.
Är lite nervös, men det hör väl till när det är första dagen i skolbänken =) Som tur var är det en kort dag i dag, känns skönt. Lite mjukstart så där i början, men imorgon kör det igång ordentligt.

Väskan är packad, matlådan är klar, GPS:en är redo, så nu åker vi!

/ Mrsfunky

söndag 23 januari 2011

.Äppel, päppel, pirum, parum

Kommer att sakna mina två små prinsar jättemycket när jag börjar i skolan nu. Är van att vara hemma med dem så mycket och nu kommer jag inte alls att träffa dem lika mycket om dagarna. Känns lite vemodigt, men så är livet! Får passa på att njuta av dem så mkt jag kan dem dagarna då jag är ledig. Det kommer att bli en omställning för oss alla och jag har lite smått ångest över att skolan börjar imorgon. Hur ska jag hinna allt? Men, men klarar alla andra det så gör väl jag med det, jag måste bara försöka att släppa lite på alla krav för annars kommer det inte att gå.



N sitter och äter äpple

L äter äpple- favoriten bland frukter


Ja nu börjar allvaret på riktigt. Imorgon drar det igång! Spännande!
Ska gå och förbereda lite inför morgondagen samt fixa lite middag till mig och mannen. Killarna ska snart i säng och sedan blir det mys med mannen.

Älskar er såååå mkt mina små prinsar, ni är mitt allt! ♥



/ Mrsfunky

.Barnkalas på skojlandet

Idag har vi haft barnkalas för N på skojlandet. Vi slog ihop med hans bästa kompis så dem fick ha kalas ihop. Jättesmidigt och skönt! Kommer garanterat att bli fler gånger!

Bilder från kalaset:



Kompisen T äter glass


L och hans pappa åker rutschkana

N öppnar paket


N åker rutschkana



L äter bulle




Dem två födelsedagsbarnen på sina kungastolar =)


L klättrar


L sitter och fikar


En del av alla gäster



L´s kompis E åker rutschkana



Kusinen E åker rutschkana



En del av barnen i kalasrummet



Fler av barnen sitter och fikar



Kompisen C och hennes lilla L -charmtrollet nummer ett =)




Från kalasrummet


Vi hade en trevlig och rolig eftermiddag på Skojlandet och N var så glad och nöjd över dagen och allting. Dessutom fick han så mycket fina presenter av alla.
Tack alla som kom och förgyllde hans dag! =)

/ Mrsfunky

.Kalashelg

Har som sagt haft en riktigt kalashelg den här helgen. Först firade vi N i fredags kväll med mannens familj. Igår åkte vi och grattade min pappa på förmiddagen och sedan till mannens bror på eftermiddagen för att gratta honom. Däremellan bara hem för att äta lunch. Mycket kalasande blir det. Skönt att det dröjer lite till nästa gång =)

Lite bilder från fredagens kalas:

N och L med sina storkusiner i soffan


Den underbart goda tårtan

Födelsedagsbarnet


Cool liten kille


/ Mrsfunky

lördag 22 januari 2011

.På väg på kalas nummer två

Är på väg till mannens bror för att gratta honom. Var och grattade min kära far på förmiddagen och hann lagom hem och äta mat innan vi skulle vidare på nästa kalas. Hoppas ni har en trevlig lördag!
Published with Blogger-droid v1.6.5

Bebisgos

Mys med charmtrollet Lova. Sååå söt!
Published with Blogger-droid v1.6.5

fredag 21 januari 2011

.Bebismys och en massa lek

Haft underbara C här på förmiddagen med hennes små godingar till barn. Mysigt! Dem kom redan vid åtta-tiden och åkte för ca en timme sedan. Alltid lika trevligt! Barnen lekte och vi fikade, åt mat och pratade. Hade en allmänt trevlig förmiddag! Dessutom hann jag mysa lite med lilla L, charmtroll nummer ett. Hon är så söt och go! =)

Tack C för en trevlig förmiddag!

Ikväll blir det kalas för N. Mannens syskon och föräldrar kommer så det blir fullt hus. Jag tänkte bjuda på tacos fredagen till ära och sedan blir det kaffe och tårta. Tråkigt nog skulle mannen få jobba ganska länge idag, så det blir till att fixa allt själv igen. Men, men, så kan det vara.
Nej, nu ska jag ta och rocka loss lite med min rockring.
Trevlig fredag!

/ Mrsfunky

torsdag 20 januari 2011

.En lycklig kille!


Gissa om det var en som var lycklig när han gick till sängs ikväll. Han fick en massa roliga leksaker som han önskat sig och lyckan kunde inte vara större.
Vi har bara tagit det lugnt idag, varit hemma och gjort ingenting. Ikväll firade vi lite med tårta ( jag åt keso och bär istället) och mys. N var så nöjd med dagen!
Några av sakerna han fått:



En av favoriterna, han fick den av mina föräldrar




Lego hör oxå till favoriterna och han älskar att bygga.




Ja, mycket leksaker blir det med först jul och sedan födelsedag, men nu dröjer det ju ett år igen som tur var =)
Nu ska jag sätta mig framför tv:n en stund och bara slappa.
På återseende!


/ Mrsfunky

.Torsdagstävlar

"Jag är med och tävlar hos Sockenvägens Söta om chans
att vinna den fina brädan Memories of Life el en hemlig
överraskning."



Jag tävlar om ett presentkort hos TheCountryHouse i Nikitas blogg
Tävla HÄR du med!









/ Mrsfunky

.Killarna idag

Idag ska vi bara vara hemma och mysa och ta det lugnt. Visst, ska försöka städa lite, men annars ska jag passa på att mysa med killarna. Nästa vecka börjar allvaret!



L sitter i soffan med halsband och brorsans svärd

Han älskar att ha på sig halsband och armband, sedan kommer han och säger att han är fin. Lilla sötnosen!

N min fyraåring, så stor!

Nej, ska passa på att städa lite nu så vi kan gå ut sedan.
På återseende!



/ Mrsfunky

.Grattis min prins!

GRATTIS MIN PRINS PÅ 4-ÅRSDAGEN!!!

Vad är det för en dag, är det en vanlig dag
nej det är ingen vanlig dag för det är N´s födelsedag
Hurra, Hurra, Hurra!

Ja tänk va, idag blir min prins fyra år. Det är inte klokt vad tiden går fort. Det känns som om det var igår han kom och nu är han redan fyra.



N en timme gammal


N på sin ett-årsdag



N två år


N på sin tre-årsdag



N imorse när han fick presenterna

Vi gick och sjöng för honom imorse och så fick han några av presenterna och vilken glädje. Han blev överlycklig och ögonen bara strålade. Min lilla prins! Jag älskar dig!
Ska fira honom lite mer ikväll bara vi i familjen och sedan kommer mannens släkt imorgon kväll och ska gratta. Min pappa var här igår och grattade honom i förskott. Han fick en stor lastbil, lastbilen Mac ifrån filmen Bilar. Gissa om den dagen var räddad! =) N har pratat om den bilen i över ett år.
Sedan på söndag blir det barnkalas på skojlandet, mysigt!

♥ ÅTER IGEN GRATTIS MIN PRINS! ♥


/ Mrsfunky

onsdag 19 januari 2011

.Berg och dalar

Ni som känner mig vet vad som har hänt i familjen under åren och ni andra, ja jag kan tyvärr inte gå in på allt för det skulle ta för lång tid att återberätta. Tråkigt nog så är inte alltid livet rättvist för alla och vissa drabbas oftare än andra. Jag önskar så att det vore ngn annan än min familj.
Det är tråkigt och jag hoppas så att det löser sig snart och att det går åt rätt håll. Jag tänker på er mamma och pappa! Ni finns i mina böner nu och för alltid!



Livet - en dans på rosor
Berg och dalar
Glädje och sorg
Skratt och tårar


Livet- en dans på rosor
Sjukdomar, smärta
Orättvisa
Självdestruktivitet


Många frågor, varför?
Önskar jag kunde ta din sjukdom,
din smärta


Vill se dig glad igen
Livet - en dans på rosor








/ Mrsfunky

.Dax för en ny tävling



"Jag deltar i utlottningen om ett presentkort värt 500kr från Wilma & Morris

hos Tant Ulrika!"

/ Mrsfunky