onsdag 31 mars 2010

.Första dagen

Jaha, då har man klarat av första dagen på jobbet efter mammaledigheten. Det kändes ungefär som första dagen efter jag hade klarat min examen, ungefär så nervös var jag i morse. Jag hade dock inte så stor anledning att vara så nervös. Det gick ju hur bra som helst och det känns redan som om jag har kommit in en hel del i jobbet. Skönt!
Det var många nya ansikten, men dem flesta kände jag igen och det var riktigt kul att vara tillbaka igen. Jag jobbade med två av dem nya idag och dem var riktigt trevliga och jag ska jobba med dem imorgon igen. Ja, så nu är man back in business och det känns helt ok! Nej, det känns mer än ok! =)
Idag fick jag dessutom sätta min första trevägskateter på en patient och det har jag aldrig gjort förut. Jag fixade det helt själv och det var ju ingen match. Vet inte varför jag har varit så orolig över sådana saker förut.
Ja, imorgon är det dags igen och då ska vi bli bjudna på påsklunch av kliniken. Trevligt, trevligt! Jag är sedan ledig hela påsken och jobbar inte förrän på tisdag igen. Ska passa på att ha en riktigt trevlig och mysig helg med min underbara familj.

På tal om ngt helt annat så hade det gått så bra med båda killarna idag. Personalen på L´s avdelning är så fascinerade av honom. Dem tycker att han är så enkel att ha att göra med. Han skrattar hela tiden och är glad. Han äter som en häst, sover länge och gör sina behov på pottan. Ja, kan det bli mkt bättre =) N funkar det oxå bra med och det är inga problem med ngt. Känns så tryggt att lämna dem på dagis när man vet att det fungerar bra.
Har hunnit med att fixa undan tvätten ikväll, vattnat blommorna, städat hela huset samt handlat allt till påsk, så nu kan vi bara njuta av helgen. Visst ja, imorgon ska vi ju jobba, men sedan kan vi glömma alla måsten och bara ta det lugnt. Härligt!

Nej, ska nog ta mig en kopp te nu och sätta mig med en bok. Sedan blir det en tidig kväll, känner mig lite halvseg idag. Sov dåligt natten som var och är dessutom inte van att gå upp så tidigt, så det känns i kroppen.
Hoppas ni har haft en underbar dymmelonsdag!
Kramar

.Då var det dags

Ska precis sätta mig och äta frukost och sedan är det dags att åka till jobbet. Det känns lite konstigt, men det kommer nog att gå bra. Jag kommer att jobba dag nu i två veckor och sedan går jag in på mitt nattschema. Jag jobbar ju egentligen bara nätter.
Nej, dags att äta och sedan bege sig mot Örebro och the big hospital!

På återseende!

tisdag 30 mars 2010

.Tävling igen



" Jag tävlar om ett härligt vårpaket som innehåller 7 underbara plagg i valfri
storlek från Maxmorra hos jennyn.blogg.se

Var med och tävla HÄR du också! "




.Nattskräck eller vad?

Usch vilken natt! Båda killarna har vaknat om vartannat och lillkillen har varit vaken flera gånger och skrikit och skrikit och skrikit. Vet inte vad det var med honom. Han var så arg och skrek så han nästan tappade andan. Det spelade ingen roll vad vi gjorde. Jag tog upp honom och försökte trösta, men då blev han jättearg och skulle sparkas och slåss och ville bara ner ifrån famnen. Han kastade nappen när vi gav honom den och sin snuttetrasa ville han inte ha. Täcket sparkade han av sig oxå, ingenting var bra! Usch, man känner sig så maktlös när ingenting hjälper och han bara skriker. Det kändes inte som om vi fick riktigt kontakt med honom heller.
Hm, hoppas det var en engångsföreteelse så det inte fortsätter. Jag undrar jag om det kan ha ngt med att göra att han har börjat på dagis. Han kanske drömmer mer, känner sig otrygg eller så. Bara funderingar!

Ja, nu är det på allvar, imorgon smäller det till och helt plötsligt ska dem vara heldagar på dagis. Känns tufft att dem ska vara där så länge, speciellt L, han är så liten fortfarande.
Nej, nu ska jag sätta igång med kontorsarbetet som jag skulle ha fått undan igår, men som inte hanns med. Bäst att göra det medan killarna är på dagis.

Ha en fortsatt härlig tisdag!
Kramar

.Påskpynt

Jag brukar inte pynta så mkt till påsk och hade inga stora planer på att göra det i år heller, men lite blev det i alla fall som kom upp. Det får räcka! Har även ett stort påskris som står på trappen.

Pyntar ni mkt till påsk?



Några ägg som står bredvid min orkidé, tyckte dem var sååå läckra!


Ännu mera ägg!


En orange lite halvful tupp!



måndag 29 mars 2010

.Så trött, så trött!

Lillkillen sover gott ute i vagnen. Han var så trött och sov fortfarande när jag kom och hämtade honom ifrån dagis och han sover ännu. Det hade gått väldigt bra och dem är så nöjda med honom. Det verkar gå hur bra som helst. Skönt! =) Då kan jag börja jobba med gott samvete!
Var och handlade på förmiddagen och köpte då Disney filmen Bilar som dem sålde billigt, så just nu sitter N och tittar på den och försöker att hålla ögonen öppna.
Han är oxå bra trött efter att ha varit en dag på dagis så undrar hur det ska bli dem dagar då dem ska vara på dagis till klockan 17:00. Mina små killar!

Ska gå och förbereda lite fika. Alldeles snart kommer E och lille A hit och jag tänkte bjuda på lite fruktsallad då, smidigt och gott! Dessutom nyttigt!
Ha det gott! På återseende!
Kramar

.Mer tävling



”Jag tävlar om ett par ”Gian”-skor (rosa eller blå) i storlek 23 (2 st vinner!) från
Vincent Shoe Store – var med och tävla hos Carolina du också!”



.Måndagslista

Idag måndag är jag glad för:

- att jag har en sådan underbar man som jag får äran att dela mitt liv med

-att jag har två dagar kvar innan jag börjar jobba

- att jag har en fast tjänst som jag kan gå tillbaka till och inte behöver söka jobb

-att mina två små killar trivs så bra på dagis

-min underbara familj och mina underbara vänner. Tack för att ni finns!

-att våren snart är här och att vi snart kan sätta på sommardäcken på bilen och köra ut bmw:n ifrån garaget.

- att jag får vara frisk och att jag får leva det liv jag gör.

Önskar er alla en fortsatt trevlig måndag!




.Nya tävlingar som jag vill vinna


"Jag deltar i utlottningen om en mängd med Babyprodukter
från Apoteket.se hos Tant Ulrika!"



Tävla hos stilettklackarochbarnvagn om


4 par skor från Vincent Shoe Store





.2 dagar kvar

Ja nu är det bara två dagar kvar och sedan smäller det. Ja, jag börjar jobba på onsdag efter att ha varit hemma bra länge med mina små killar. Hjälp! Hur ska det gå?! Börjar känna lite pirr i magen, men det kommer nog att gå kanon. Efter några dagar känns det knappt att jag varit borta så länge. Åtminstone hoppas jag på det =) Det som känns värst är nästan alla rutiner som jag ska komma in i igen, samt alla nya datasystem och allt som inte fanns sist jag jobbade. Nåja, det ordnar sig nog.
Jag kommer dock att sakna mina små prinsar när jag är på jobbet, men som tur var kommer jag ju att vara ledig ganska mkt, så jag kommer att ha mkt tid tillsammans med dem. Dessutom ska jag vara föräldraledig i juli och augusti så då får dem vara hemma med mig igen. Känns skönt! Det blir lite av en mjukstart för både mig och barnen, vilket kan behövas.

Har lämnat båda killarna på dagis idag, så nu är jag hemma själv och det känns lite märkligt. Tänkte försöka få lite saker gjorda som inte hinns med annars. Tänkte bla försöka jobba undan lite på kontoret så det är klart till helgen. Tänkte även försöka hinna göra en tavla till L som ska sitta vid hans krok på dagis.

Hur ser er dag ut?

På eftermiddagen idag får jag besök av min goda vän E och hennes lilla son A. Det ska bli sååå kul att få träffa dem igen. Vi har tänkt att ses ganska många gånger men vi har alltid fått förhiner av ngt slag. Antingen har dem varit sjuka eller vi, så nu äntligen ska vi ses. Trevligt!

Nej, nu är det dags för en kopp kaffe och sedan tänkte jag åka och handla lite innan jag sätter igång med kontorsarbetet.

Önskar er en fortsatt trevlig måndag och en underbar påskvecka.

Kramar

.Fullspäckad söndag

Igår var dagen fullspäckad från att jag gick upp och tills jag gick och la mig igen. Kändes knappt som om jag och mannen hann ses alls. Sov till kl åtta då mannen gick upp med killarna och lät mig ligga kvar i sängen. Kunde dock inte sova pga de två stora barnen som retades och bråkade med varandra i ett. Gissa om jag var glad när jag kom ner, inte....! Jag var sååå arg på dem, speciellt på J junior som ändå är så pass gammal. Hur ska jag kunna sova när jag har jobbat natt om dem inte klarar av att vara tysta ens en timme. Nej, det blir spännande att se.
Åt en god och härlig frukost och åkte sedan till Hallsberg för att följa med E och P på en mini bröllopsmässa där man även fick provsmaka olika tårtor och annat. Tyvärr var det väl inte så värst, men lunchen som vi åt senare gick inte av för hackor, så det var bättre. Hade en trevlig förmiddag med E och P.
Kom sedan hem för att direkt åka till kyrkan där det var familjegudstjänst. N blev lite sur för att han inte fick gå på söndagsskolan, men han förstod inte riktigt att alla barnen var med inne i kyrkan istället. Det var en mysig eftermiddag med mkt sång och drama. Själva temat för gudstjänsten var att "Se på Jesus" och det är precis vad vi behöver göra.
Tog en kopp kaffe efteråt och åkte sedan hem för att slänga i mig lite mat och sedan vidare igen för att träna ett pass med core.
Ja ,det var en fullspäckad dag men i det stora hela en trevlig söndag!
Jag och mannen fick lite tid med varandra på kvällen när jag kom hem, så vi hann i alla fall ses lite innan det var dags för sängen.

Hoppas att ni hade en underbar söndag!


lördag 27 mars 2010

.Ny tävling



"Jag deltar i utlottningen om ett presentkort från O-rasa.se
hos Tant Ulrika!"


.Slappardag! =)

Idag har varit en riktig slappardag! Vi har inte gjort ngt alls, bara varit hemma och haft det skönt. Vi har spelat spel, myst och haft en allmänt trevlig dag tillsammans! Härligt! =)
Det behövs sådana dagar. Visst har det varit lite tjafsigt emellan N och J junior, men det hör ju till. Jag tror det tog tio minuter efter att J junior kom igår så börjades det. Jag blir tokig på dem! Nåja, man får väl hoppas att han ngn gång ska växa till sig och att det blir bättre ju äldre dem blir, men samtidigt är han ju 11 så man tycker ju att det inte borde vara såååå tjafsigt. Men, men, ålder verkar visst inte ha ngn större betydelse när det gäller att retas och bråkas.

N och L har redan lagt sig och J junior spelar tv-spel. Jag vet att vi egentligen borde släcka ner nu, men nej, maten står i ugnen och vi ska snart sätta oss och äta gott bara jag och mannen. Det blir hasselbackspotatis med oxfilé och sås. Mums!
Nej, nu ska jag gå ner och duka och sedan blir det mys framför tv.n lite senare.

Hoppas ni har haft en underbar lördag!
Kramar

fredag 26 mars 2010

.Mamma-son dag

Idag var stora killen ledig ifrån dagis och lillkillen gick på dagis så då passade jag på att ha en liten mysdag med N. Det händer ju inte så ofta att det är bara han och jag, så det gäller att passa på medan man kan. Vi åkte först en sväng till Plantagen och tittade på blommor och köpte även med oss några nya grönväxter hem. Sedan åkte vi till universitetssjukhuset för att hämta ut mitt e-kort som nu var klart. Måste ju ha det när jag börjar jobba nästa vecka.
Efter det drog vi vidare till Marieberg där vi gick och strosade lite. Köpte bla ett par jättefina Adidas skor till N samt varsin ny och fräsch mössa ifrån Polarn till båda killarna. Den var så läcker!
Efter shoppingen blev det lunch på Mc Donalds, uppskattat av N som såg ut som om han aldrig hade fått mat. Hungrig liten kille! Ja och sedan hem och hämta lillprinsen ifrån dagis.
Nu sover båda killarna gott, den ena ute i vagnen och den andra i sin säng. Det är lugnt och skönt!
Ikväll fortsätter det med egentid med sonen då vi ska in till Örebro och lyssna på Mora Träsk. Det blir skoj!
Nej, nu ska jag gå upp och göra ngt så kul som att betala räkningar. Yiippiiee!!!!! .....och sedan blev den dagen förstörd =)



Min stora fina kille i sin snygga mössa från busmonster


N innan vi skulle åka, vilken cooling!

Ha en fortsatt trevlig fredag och en skön helg!
Kramar

.Trött liten kille

L har nu varit en vecka på dagis och det går riktigt bra. Han verkar trivas bra och det är inga som helst problem med honom. Det känns bra! Det värsta är att han är helt slut när han kommer hem och då har han inte ens varit där hela dagar. Igår var han där ifrån 09:00 - 12:00. Han somnade på vägen hem i vagnen och klockan 16:15 fick vi gå ut och väcka honom och han var inte lättväckt kan jag säga. Lilla gubben, det är tufft att vara på dagis!
Får se hur han länge han sover idag, för han somnade på vägen hem ifrån dagis idag igen. Nåja, så länge han somnar på kvällen så får han sova fyra timmar. Han verkar behöva det!

Kort på lillprinsen:


Nyklippt líten kille, visst är han fin! =)


Buskillen N i soffan

Jag älskar er mina små killar! Ni är mitt allt!


.Våffeldagen med inslag av pyssel

Igår var det ju våffeldagen och självklart var vi tvungna att äta lite våfflor. Jag hade bjudit över några kompisar till N och deras mammor för lite påskpyssel och våfflor. Det var tre barn i treårs-åldern och deras mammor, samt två yngre barn, så det var full rulle. Det blev många våfflor att steka och det uppskattades av stora som små. Mums! Det blev även lite mer våfflor senare under kvällen. Är det våffeldagen så är det! =)
Ska jag vara ärlig så är jag väl inte överförtjust i våfflor, men en eller två kan i alla fall slinka ner.
Ja när vi hade röjt undan allt så var det dags för påskpyssel och barnen hade väldigt kul, men frågan är om inte vi vuxna tyckte det var roligare =) Dem målade påskkort, gjorde handhönor, målade vårfjärilar, gjorde hand- och fottuppar etc. Dem var såååå duktiga!

Lite bilder från gårdagen:


N´s söta handkyckling


N´s hand och fot kyckling, samt vårfjäril med magnet. Sååå fina!

N mumsar våfflor


N äter våfflor, gott!

När sedan alla hade åkt så var det bara att börja om med städningen och försöka röja undan allt och det var inte lite inte. Hjälp så det såg ut, men det gick lätt att röja undan. Jag älskar att ha folk hemma hos mig, men nackdelen är väl att röja efteråt. Slapp man det så skulle jag bjuda hem folk oftare.
Ja, så såg gårdagen ut! Vi hade en en trevlig dag med härliga vänner!

onsdag 24 mars 2010

.Stolt mamma

Det hade gått väldigt bra med lilleman på dagis idag och jag känner mig sååå stolt. Det var inga som helst problem och han hade varit glad och skrattat en massa. När jag kom så sken han upp som en sol och kom hasandes på rumpan. Min lilla prins! Är så glad i dig!
Det känns bra att det har gått bra med barnen på dagis. När jag hämtade N ifrån dagis så var det oxå bara positivt och dem sa att han är så mysig och att allt fungerar så bra. Då blir jag glad! =)
Åkte en sväng till syster yster på eftermiddagen. Vi fikade en massa och barnen lekte ovanligt bra. Dem röjde ordentligt på E´s rum och ja det såg ut som ett bombnedslag efteråt. Dem hällde ut varenda leksak på golvet så tillslut gick det inte ens att komma in på rummet, men vi lät dem hållas. Man kan ju alltid plocka upp allt efteråt. Sedan hem och fixa mat och slänga killarna i säng. Passade på att klippa lilleman innan det var dags att sova. Det var inte det lättaste kan jag säga, speciellt inte när hans huvud går i ett och han aldrig är still. Men jag tror det får duga, vi fick bort dem längsta tofsarna i alla fall. Vi får gå med honom till en frisör när han blir lite äldre.

Nej, nu ska frun i huset gå och sätta på lite kaffe och sedan ska hon bänka sig framför tv:n och invänta nästa avsnitt av Grey´s. Kan ju bara inte missa! =)

Hoppas ni får en fortsatt härlig kväll!
Kramiz

.Hämta lillprinsen

Ska alldeles snart gå och hämta lillprinsen ifrån dagis. Jag lämnade för första gången idag och det gick hur bra som helst. Får se nu hur det har gått när jag inte var där, men det har nog gått bra. Lilla gubben, känns konstigt att vara hemma utan honom, men det är ju en vanesak =)
Han kommer nog att somna på hemvägen, det tar på honom att vara på dagis. Han är helt slut när han kommer hem och sover mer än vanligt och då brukar han ändå sova ganska mycket. Ja nu är det bara en vecka kvar, hjälp! Jag börjar nästan bli lite nervös över att börja jobba igen. Det är så mycket som man ska tänka på och många saker som känns som om jag har glömt, men det finns väl någonstans där långt i bakhuvudet =)
Jag tror nog att jag kommer att komma in i jobbet ganska snabbt, det är bara nerverna som spökar. Har man inte jobbat så mkt på över 3½ år så är det väl inte så konstigt. Nej, det ska i alla fall bli skönt att få komma ut lite i "vuxenlivet" och få vara mer än bara mamma, det behövs ibland. Jag vill ha tillbaka min vanliga hjärna =) och slippa ha "mammahjärna" hela tiden. Nej, skämt åsido, men ibland känns det som om man blir lite halvtrög när man bara går hemma, jag får inte den stimulans jag behöver för hjärnan, eller annars så känns det bara så.

Nej, nu är det dags att ta på sig och hämta hem prinsen.
På återseende!
Kramar

tisdag 23 mars 2010

.Yiippiiee!!!

Jag slapp restskatt! Yes! =)
Det känns så bra att jag slipper betala restskatt utan istället får tillbaka pengar. Jätteskönt! Dem ska sättas in på mitt resekonto så vi kanske kan åka på vår drömsemester nästa år. Det vore ju nice!
Hade en trevlig eftermiddag med E och hennes två barn. Det var ett tag sedan vi sågs nu, så det kändes skönt att få träffas idag och fika och snacka goja. Egentligen borde vi ju vara ute och gå och inte fika så mkt när vi ses, men finns det något trevligare än en kopp kaffe och ngt gott till. Dessutom så regnade det ju idag, så då hade vi rätt att vara inne =) Ursäkter finns det gott om! =)

Nej, varför hålla på och bry sig om vikt och annat hela tiden. Varför inte vara nöjd med hur man ser ut och inse att jag är älskad ändå trots ngt kilo på fel ställe. Jag tror inte att kärleken sitter i antal kilo, eller....!?

Förresten, N har haft problem med att bajsa på toaletten. Han vill bara bajsa på pottan, så ikväll mutade jag honom med ett häftigt klistermärke. Jag sa att han fick välja ett klistermärke om han gjorde nummer två på toaletten och det gjorde han. Duktig kille! Han kommer sedan att få ett klistermärke varje gång han gör det på toaletten, tills han kommer över den där spärren eller vad det nu är. Lilla gubben! Det är inte lätt att vara liten!

Nej, nu sover boysen och jag ska nog gå och slå på tv:n och se om det finns ngt bra där.
Ha en fortsatt skön kväll!
See you later!

.Kaffegäster

Ska ladda kaffekannan och förbereda lite fika för snart får jag kaffegäster och då brukar det gå åt både en och två koppar. N sover och L vaknade för en stund sedan ute i vagnen, men verkade inte ha sovit klart helt så jag la upp honom i sängen, så får vi hoppas han somnar om igen.
Det är jobbigt att vara på dagis! =)

Ha det gott!
Kramar

.Ytterligare en tävling



Jag vill vinna presentkort hos VerasHus i Nikitas blogg!
Klicka HÄR om du också vill vinna!



.Skatteåterbäring!

Idag kan man gå in på skatteverkets hemsida och se vad man får tillbaka i skatt. Jag är så nyfiken, men även lite nervös. Tänk om jag får restskatt, usch! Det är alltid lika spännande varje år.
Jag gick in på deras hemsida förut och vad irriterad jag blev! Sidan med skattebesked skulle vara stängd hela dagen för tekniskt underhåll så det är bara att hålla ut tills imorgon. Typiskt! Nåja ,den som väntar på ngt gott eller inte....! Det beror på!


.Dag nummer två

Ja nu är det snart dags att gå och ta på sig och knalla iväg till dagis för andra dagens inskolning. Idag ska lillprinsen vara där i två timmar och jag kan säkert lämna honom själv en stund. Min stora grabb är ledig idag och ville prompt följa med till sin gamla avdelning, så då får det väl bli så. Har inte hjärta att lämna honom till Leoparden om han inte vill. Han tyckte det skulle bli kul att få träffa alla barn som han har gått tillsammans med.
Ja jag hoppas att det kommer att gå smidigt att skola in honom, men jag tror nog att det kommer att gå väldigt bra.
På eftermiddagen idag kommer kompisen E och hennes två barn förbi. Dem har legat sjuka nu i nästan två veckor, så nu ska det bli skoj att ses. N har pratat hela morgonen om sin kompis och att han ska komma hit. Dem är så söta ihop!

Nej, nu ska jag gå och lägga fram lite kläder så allt är klart.
Ha en underbar dag!

Kramar

måndag 22 mars 2010

.Kontraster

Snacka om kontraster! =) Har fått bekräftelse på att jag har fått fyra biljetter till Mora Träsks konsert i Örebro på fredag som jag och en kompis ska gå på med våra små killar. Dessutom har jag precis bokat biljetter till Ladies Night som går i Örebro i november. Har hört mycket bra om Ladies Night, så det ska bli såååå kul att få gå på. Jag och mina två systrar och en kompis ska gå, så då blir det party! =)
Ja mer kontraster än så kan det nog inte bli =)

Har precis varit och handlat och ska nu sätta mig en stund i soffan och bara slappa med en kopp te. Härligt!

Ha en skön kväll!
Kramar

.Tävlingsdax igen


Jag tävlar om ett presentkort på 500:- från Tapetshopen.
Delta hos Agnes du också!





Är med och tävlar om chans att vinna fina örhängen ifrån

Var med du med!


.Tävlingsdags


"Jag är med och tävlar om en cool keps CTH från Rebuz Kidz. Var med och tävla du hos Ett hus till oss. Rebuz Kidz säljer barnkläder, leksaker och inredningar till barnrum på nätet"




"Jag är med och tävlar om två stycken T-shirtar från Eggkids på Rebuz Kidz. Var med och tävla om dessa underbara barnkläder du med hos Ett hus till oss"


.Nedräkning pågår

Ja nu är det inte många dagar kvar tills jag börjar jobba. Nästa onsdag är det dags och jag har blandade känslor för det. Visst ska det bli skönt att få börja jobba igen, men samtidigt så trivs jag med att vara hemma med barnen. Nåja, som tur var så har jag ett bra schema där jag kommer att vara ledig mycket, så det blir nog bra.
Började skola in lillkillen på dagis idag och det gick väldigt bra. Det lär nog inte bli några problem med honom inte. Han kollade att jag var kvar ngn gång, men annars så brydde han sig inte. Det känns skönt när det går bra. Det skulle inte vara så kul om han blev ledsen när jag går och bryter ihop, då är det ju inte lätt att gå därifrån.
Nu på eftermiddagen har vi haft besök av en av N´s kompisar och hennes mamma. Dem föjde med efter dagis och dem har precis gått. Dem har lekt och haft kul ihop! Mkt spel har dem spelat, både In i stallet och Fånga Ballongerna.
När jag hämtade N idag så hade han lera från topp till tå, inte så kul. Som tur var så hade det inte gått igenom ytterkläderna. Han har ett fleecefodrat regnställ och det verkar stå emot en hel del. Kan varmt rekommendera det!

Ja och nu är det snart dags att börja med middagen, får bli rester från igår, kasslergryta med paprika och lök och till det lite potatis.
Hoppas dagen har varit bra och att ni alla får en fortsatt trevlig vecka!
Kramar

,Måndagslista

Idag måndag är jag glad för:

- att solen skiner och våren är på väg

- att det gick bra på inskolningen med lillkillen

- att lillkillen är frisk och mår bättre än vad han gjort på länge

- att jag har världens bästa man som jag älskar så mkt

- att jag inte har ngn träningsvärk efter träningspasset igår, jag börjar bli vältränad =)

- att min stora kille trivs så bra på dagis

- att jag får vara hemma ytterligare några dagar med mina killar innan jag börjar jobba




.Nya bilder på mina prinsar!

Har varit líte dålig på att sätta in kort på killarna, så här kommer lite bilder från förra veckan:


Bröderna F sitter och leker på golvet


L med sin älskade pingvin som han ska ha med överallt


N sitter och tittar i böcker


N sitter i soffan med sin härliga tröja från Me and I


L sitter på golvet med sin pingvin - har på sig sin fina husvagnströja från Me and I

Ni är underbara mina små killar!

Jag älskar er!